Monggo Mampir

Halaman 1 dari 2 1, 2  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Monggo Mampir

Post  maston on Fri Jul 20, 2007 10:24 am

Jumuah :20 Juli 2007 (jumuah pon : 5 Rajab 1428 H)

Assalamua'laikum wr wb
Nyuwun sewu ampos dados penggalih meniko kulo damel thread enggal kangge sinten mawon sing remen kalih basa jawi monggo kulo aturi sowan mriki
Bade tuker kawruh lan ngobrol nopo mawon sing penting mboten saling maido lan sopan, bade ngangge kromo inggil, ngoko monggo sasekecanipun asal nyambung, wong kulo wawon basane nggih kados niki
Matur nuwun mbok bilh wonten kalepatanipun kulo nyuwun pangapunten,.... Wassalamua'laikum wr wb

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sat Jul 21, 2007 7:55 am

Setu : 21 Juli 2007

Sugeng enjing wargi capo
Sopo bae sing moco thread iki ayu monggo mlebuo jo isin2 pokoke tak kancani tekan jam 14.00,... upomo aku wis off sesuk tak walesi ... sesuk aku mulai ol awan ... sing seneng lek lekan yo tunngu wektune aku ol wengi tak kancani tekan ngebyar lol!

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sun Jul 22, 2007 7:48 pm

Minggu : 22 Juli 2007:
Dino prei aku OL kawit awan nganti arep pamitan kok yo podo sepi,.. sajake podo lplesiran week end mumpung cah sekolah yo isih prei

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Tue Jul 24, 2007 11:47 pm

sloso : 24: Juli 2007
Kawit dino minggu tekan seperne ro ono sing mampir sepi sepi sepi ra ono sing ngancani delo meneh wis arep ganti tgl karo dino, arep lek lekan tekan ngebyar enake ngopo yo ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  myrya on Wed Jul 25, 2007 1:18 pm

maston wrote:sloso : 24: Juli 2007
Kawit dino minggu tekan seperne ro ono sing mampir sepi sepi sepi ra ono sing ngancani delo meneh wis arep ganti tgl karo dino, arep lek lekan tekan ngebyar enake ngopo yo ?
Rabo, 25 Juli 2007
sugeng siang, myrya mampir badhe ngancani om maston.

myrya
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 142
Age : 34
Lokasi : SUR@B^Y@
Status : single
Hobby : Travelling, reading, filateli,
Registration date : 03.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Wed Jul 25, 2007 7:58 pm

myrya wrote:
maston wrote:sloso : 24: Juli 2007
Kawit dino minggu tekan seperne ro ono sing mampir sepi sepi sepi ra ono sing ngancani delo meneh wis arep ganti tgl karo dino, arep lek lekan tekan ngebyar enake ngopo yo ?
Rabo, 25 Juli 2007
sugeng siang, myrya mampir badhe ngancani om maston.

Memmmmhh....Myr, jebul tilik mrene tah, tal arani rung tau mrene, yo wes dibacut yo.......cipok

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Wed Jul 25, 2007 9:14 pm

<BLOCKQUOTE id=15548e11>
myrya wrote:
maston wrote:sloso : 24: Juli 2007
Kawit dino minggu tekan seperne ro ono sing mampir sepi sepi sepi ra ono sing ngancani delo meneh wis arep ganti tgl karo dino, arep lek lekan tekan ngebyar enake ngopo yo ?
Rabo, 25 Juli 2007
sugeng siang, myrya mampir badhe ngancani om maston.
maturnuwun wis mampir mrene... saiki wis bengi yo sugeng ndalu saiki aku arep lek lekan tekan ngebyar.... terus ol meneh paling dino setu... oh yo lali wong edan tak do'ano sing enggal mari edane yo</BLOCKQUOTE>

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Thu Jul 26, 2007 2:30 am

<BLOCKQUOTE id=59230ccc>Kemis : 26 Juli 2007
Lek lekan meneh sepi meneh,.. tinimbang nglamun saupamane upacara HUT RI saben wilayah nganggo boso daerah,.. naliko moco pancasila dadine mengkene

Poncosilo (jawa kromo)
kaping setunggal: Gusti ingkang Maha satunggal
Kaping kalih: Tiang ingkang Adil lan beradab
kaping tiga: persetunggalan Indonesia
kaping sekawan: Kerakyatan ingkang dipimpin kaliyan hikmat lan
kewicaksonoan dateng permusyawaratan kang diwakilkan.
kaping gangsal:Adil kang sosial kangge sakabehe tiang Indonesia

M E R D E K A !!!!

</BLOCKQUOTE>

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Mon Jul 30, 2007 7:33 pm

Senen: 30 Juli 2007
sedino meneh wulan Agustus sopo sing arep melu tanding kanggo pitulasan HUT RI ayu daftar ning panitya sing menang entuk hadiah

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  NEO on Tue Jul 31, 2007 2:33 am

he..he...
ampun bosen kang mbok bilih saben dinten ten ngriki sepi lol! lol!
pun sumonggo dipun lanjoot anggenipun lengahan cheers

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  myrya on Tue Jul 31, 2007 1:22 pm

maston wrote:Senen: 30 Juli 2007
sedino meneh wulan Agustus sopo sing arep melu tanding kanggo pitulasan HUT RI ayu daftar ning panitya sing menang entuk hadiah
pitulasan wonten thread puniko wonten lomba mboten MOMOD?

myrya
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 142
Age : 34
Lokasi : SUR@B^Y@
Status : single
Hobby : Travelling, reading, filateli,
Registration date : 03.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  myrya on Tue Jul 31, 2007 1:23 pm

NEO wrote:he..he...
ampun bosen kang mbok bilih saben dinten ten ngriki sepi lol! lol!
pun sumonggo dipun lanjoot anggenipun lengahan cheers
lengahan kalian sinten om?

myrya
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 142
Age : 34
Lokasi : SUR@B^Y@
Status : single
Hobby : Travelling, reading, filateli,
Registration date : 03.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Tue Jul 31, 2007 3:25 pm

myrya wrote:
NEO wrote:he..he...
ampun bosen kang mbok bilih saben dinten ten ngriki sepi lol! lol!
pun sumonggo dipun lanjoot anggenipun lengahan cheers
lengahan kalian sinten om?

Yo pancen sepine ngepol ...... yo lenggahan karo komputer wae

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Wed Aug 15, 2007 11:34 am

Wis pas setengah wulan aku tinggal lawang yo ra dikunci lah kok ora ono sing mampir ...... padahal nek ono sing rene iki akeh hadiah karo panganan kanggo persiapan agustusan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  myrya on Wed Aug 15, 2007 1:59 pm

maston wrote:Wis pas setengah wulan aku tinggal lawang yo ra dikunci lah kok ora ono sing mampir ...... padahal nek ono sing rene iki akeh hadiah karo panganan kanggo persiapan agustusan
alhamdulillah ketemu karo om maston....
pripun pawartosipun?
myrya nggih purun yen wonten hadiah....

myrya
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 142
Age : 34
Lokasi : SUR@B^Y@
Status : single
Hobby : Travelling, reading, filateli,
Registration date : 03.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Wed Aug 15, 2007 2:02 pm

myrya wrote:
maston wrote:Wis pas setengah wulan aku tinggal lawang yo ra dikunci lah kok ora ono sing mampir ...... padahal nek ono sing rene iki akeh hadiah karo panganan kanggo persiapan agustusan
alhamdulillah ketemu karo om maston....
pripun pawartosipun?
myrya nggih purun yen wonten hadiah....

MATURNUWUN SAMPUN MAPIR MBAK KABARIPUN SAE... NGGIH WONTEN HADIAH KANGGE JUARA GERAK JALAN AGUSTUSAN

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  myrya on Wed Aug 15, 2007 2:14 pm

maston wrote:
myrya wrote:
maston wrote:Wis pas setengah wulan aku tinggal lawang yo ra dikunci lah kok ora ono sing mampir ...... padahal nek ono sing rene iki akeh hadiah karo panganan kanggo persiapan agustusan
alhamdulillah ketemu karo om maston....
pripun pawartosipun?
myrya nggih purun yen wonten hadiah....

MATURNUWUN SAMPUN MAPIR MBAK KABARIPUN SAE... NGGIH WONTEN HADIAH KANGGE JUARA GERAK JALAN AGUSTUSAN
gerak jalan? wonten pundhi om?
saking pundhi dateng pundhi?

myrya
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 142
Age : 34
Lokasi : SUR@B^Y@
Status : single
Hobby : Travelling, reading, filateli,
Registration date : 03.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Wed Aug 15, 2007 5:43 pm



GERAK JALAN NING NDESOKU WIWIT START DUGI FINISH
NEK AREP MELU LOMBA PITULASAN MONGGO DAFTAR
OPO AREP MELU BALAP KARUNG APO PANJAT PINANG

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  myrya on Wed Aug 15, 2007 8:04 pm

maston wrote:

GERAK JALAN NING NDESOKU WIWIT START DUGI FINISH
NEK AREP MELU LOMBA PITULASAN MONGGO DAFTAR
OPO AREP MELU BALAP KARUNG APO PANJAT PINANG
wiwit biyen yen mulai soko start om di akhiri finish....
maksute myrya starte soko ngendhi? kantore njenengan po piye?

myrya
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 142
Age : 34
Lokasi : SUR@B^Y@
Status : single
Hobby : Travelling, reading, filateli,
Registration date : 03.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sun Aug 19, 2007 6:44 am

myrya wrote:
maston wrote:

GERAK JALAN NING NDESOKU WIWIT START DUGI FINISH
NEK AREP MELU LOMBA PITULASAN MONGGO DAFTAR
OPO AREP MELU BALAP KARUNG APO PANJAT PINANG
wiwit biyen yen mulai soko start om di akhiri finish....
maksute myrya starte soko ngendhi? kantore njenengan po piye?
nek arep melu yo mreneo ....... tak tompo
nyuwun sewu aku pamit off ....... OL maneh sesuk sloso .... yen ra ono alangan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Fri Aug 24, 2007 5:15 pm

Jare sopo Indonesia wis 62 tahun merdeko upomo dietung kawit th 1945 ya iyo..... tapi nek diperinci isih akeh wong sing durung merdiko
Dadine mung wis lepas soko penjajahan landa karo jepang.... tapi satemene penjajah jaman saiki ora ketok wonge.... masih akeh hak hak manuso sing dikekang lan dijajah ... dadine yo durung merdiko

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  NEO on Tue Aug 28, 2007 11:00 pm

myrya wrote:
NEO wrote:he..he...
ampun bosen kang mbok bilih saben dinten ten ngriki sepi lol! lol!
pun sumonggo dipun lanjoot anggenipun lengahan cheers
lengahan kalian sinten om?
kaliyan mba myrya nggih sumonggo kerso cheers cheers

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Wed Aug 29, 2007 10:50 am

Matur nuwun kang mas mbakyu sampun sowan mriki..... sameniko sampun mlebet wulan syaban sekedap malih romadhon kangge mbakyu bilih wonten kewajiban shaum ingkang dereng lunas monggo enggal2 diqodo mumpung tesih wonten wekdalipun

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Monggo ndu'o ning tengah wengi

Post  maston on Wed Sep 19, 2007 1:52 am

T O B A T

Duh Gusti ingkang prakoso
kagungan isining ndonyo
sing gawe pesti lan jongko
kang paring adil lan mulyo

Duh Gusti ingkang kuwoso
nyipto bumi lan manungso
moho adil lan ngapuro
peparing ampun tobat kawulo

Duh Gusti Allah ya Robbi
pengeran kang Moho Suci
sembah sujud kagem Gusti
sholawat kagem sang nabi

Manungso podo elingo
neng ndonyo namung sedhelo
siro kabeh kebak doso
enggal-enggal mertobato

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Thu Sep 20, 2007 4:28 am

Jaman wadone pamer aurat,..Lanange ngumbar syahwat,..Sing laris jamu kuwat,...Wondene podo ora tobat,

Wegah tirakat, malah nengenke maksiat,
Rino wengi krungu sesambat,..Akeh wong melarat uripe kesrakat,..Ora kuwat ngingoni brayat,..Rewang mburi ora kerumat,

Ketigo kaline asat,..Rendeng ngelebi jagat,..LINDU, kaliwat-liwat,..Samudra munggah darat,..Manungso bakal slamet tekane kiyamat, yen jagat diruwat,

Sregepa shalawat lan munajat,
Pangeran bakal paring rahmat.....amiiiiiin

saking:http://aminmagatani.blogspot.com/2007/04/serat-kodrat.html

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sun Sep 23, 2007 11:41 am

hayu mumpung saiki wulan romadhon podo tobat lan podo sing rajin ndungo ,,... urip manuso ning dunyo mung sedelo ... mengko romadhon tahun ngarep kito durung mesti iso nemoni... mulo iku dadekno sasi iki dadi sasi spesial nggu muhasabah

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Thu Sep 27, 2007 2:24 am

Monggoo kulo aturi nembang aku sing nabuhi ... iki lagu kesenenganku

NYIDAMSARI
duh wong ayu
pepujaning ati
mung sliramu
kang tansah nglelewo
rino klawan wengine
rasane wong lagi gandrung
amung eling siro wong manis
batin ora guwowo
nandang loro wuyung
enggalo paring usodo
mring wak mami
kang lagyo anyidam sari
ugo nandang asmoro

upomo sliramu sekar melati
aku kumbang nyidamsari
upomo sliramu margi
wong manis
aku kang bakal ngliwati

sineksen lintange luku semono
janji prasetyaning ati
tansah gumantil ing netro
rinoso
roso rasaning ndriyo

midere sak jagad royo
kalingono wukir lang samudro
nora ilang memanise aduh
dadi ati selawase

nalikane niro ing ndalu atiku
lam-lamen siro wong ayu
nganti mati ora bakal lali
la kae lintange mlaku

midere sak jagad royo
kalingono wukir lang samudro
nora ilang memanise aduh
dadi ati selawase

nalikane niro ing ndalu atiku
lam-lamen siro wong ayu
nganti mati ora bakal lali
la kae lintange mlaku

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sun Oct 14, 2007 6:46 am

Ngaturaken Sugeng Riyadi .... Taqoballallohu minaa wa winkum

monggo mampir
mbakyu, kang mas monggo niki kupatipun tasih katah kalih sate nggih wonten

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Wed Oct 17, 2007 1:17 pm

yo wis dadi nasibe aku rek moso badhan konco kabeh do mulih mudik ning ndesone aku dewek njogo capo saiki wis dino H+4 isih podo betah durung ono sing do teko meneh

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 5:58 pm

maston wrote:yo wis dadi nasibe aku rek moso badhan konco kabeh do mulih mudik ning ndesone aku dewek njogo capo saiki wis dino H+4 isih podo betah durung ono sing do teko meneh

walah bahasane susah sekali.. mirip bahasa yang di mars. No
ajarin dong Sad

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Sponsored content Today at 7:34 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 1 dari 2 1, 2  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik