Monggo Mampir

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Monggo Mampir

Post  tunjawe on Mon Nov 12, 2007 10:49 am

Ndherek tepang dalrm nembe sepindah mampir wonten mriki. Mugi saget katampi kanthi bingahing manah.

tunjawe
Newbie
Newbie

Jumlah posting : 2
Registration date : 09.11.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Mon Nov 12, 2007 10:01 pm

tunjawe wrote:Ndherek tepang dalrm nembe sepindah mampir wonten mriki. Mugi saget katampi kanthi bingahing manah.
maturnuwun mas sampun sowan mriki, kulo nggih nderek bingah saged silaturahmi
nyuwun sewu ampun dados penggalih mboten disuguhi jalaran kaleresan simbok kesah
kulo dados isin basa njenengan alus tur sae lah basa kulo namung kadosniki
upami wonten wekdal nggih sowan mriki malih supados langkung akrab kangge brayan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Wed Nov 14, 2007 7:48 pm

tunjawe wrote:Ndherek tepang dalrm nembe sepindah mampir wonten mriki. Mugi saget katampi kanthi bingahing manah.

Inggih, nyumanggakaken Mas menapa Mbak menika. Dipun prayogalaken anggenipun lenggah, nanging nggih makaten, mboten wonten unjukan lan mboten wonten dhaharan.
Mangga, kula tilar ten wingkingan rumiyin..... Very Happy

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Wed Nov 14, 2007 7:49 pm

maston wrote:
tunjawe wrote:Ndherek tepang dalrm nembe sepindah mampir wonten mriki. Mugi saget katampi kanthi bingahing manah.
maturnuwun mas sampun sowan mriki, kulo nggih nderek bingah saged silaturahmi
nyuwun sewu ampun dados penggalih mboten disuguhi jalaran kaleresan simbok kesah
kulo dados isin basa njenengan alus tur sae lah basa kulo namung kadosniki
upami wonten wekdal nggih sowan mriki malih supados langkung akrab kangge brayan
Mas Ton, menawi ngaturi dhayoh menika kedah dipun basaaken, dados sanes sowan nanging RAWUH........ Smile

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Thu Nov 15, 2007 12:12 pm

Wong Edan wrote:
Mas Ton, menawi ngaturi dhayoh menika kedah dipun basaaken, dados sanes sowan nanging RAWUH........ Smile
oh nggih matur nuwun wong edan kulo nyuwun ngapunten ... wong ngnediko jawinipun kulo namung samonten
lah njenengan niku edanipun sampun pinten tahun ... ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Fri Nov 16, 2007 4:34 pm

maston wrote:
Wong Edan wrote:
Mas Ton, menawi ngaturi dhayoh menika kedah dipun basaaken, dados sanes sowan nanging RAWUH........ Smile
oh nggih matur nuwun wong edan kulo nyuwun ngapunten ... wong ngnediko jawinipun kulo namung samonten
lah njenengan niku edanipun sampun pinten tahun ... ?



Hehehehe....., menika gawan bayi Mas...., mboten saged mantun.....hehehehe....coolangkat topi

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Fri Nov 16, 2007 4:37 pm

maston wrote:
Wong Edan wrote:
Mas Ton, menawi ngaturi dhayoh menika kedah dipun basaaken, dados sanes sowan nanging RAWUH........ Smile
oh nggih matur nuwun wong edan kulo nyuwun ngapunten ... wong ngnediko jawinipun kulo namung samonten
lah njenengan niku edanipun sampun pinten tahun ... ?

Lha menika, mbasakaken awakipun piyambak,
menawi kangge awakipun piyambak sanes NGENDIKA nanging CATURAN utawi
jangkepipun tembung, " TIYANG BASA JAWI KULA NAMUNG SEMANTEN"

Sampun duka lho, mas. Kula namung saderma atur pamrayogi.....
maafkan aku ya

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Tue Nov 20, 2007 10:53 pm

Wong Edan wrote:

Lha menika, mbasakaken awakipun piyambak,
menawi kangge awakipun piyambak sanes NGENDIKA nanging CATURAN utawi
jangkepipun tembung, " TIYANG BASA JAWI KULA NAMUNG SEMANTEN"

Sampun duka lho, mas. Kula namung saderma atur pamrayogi.....
maafkan aku ya
kulo mboten duko lho mas kulo malah seneng saged sinau boso jawi ngangge kromo.. mboten ngoko kalih ngapak ngapak mawon

lah niku njenengan edanipun wiwit bayi mboten saged mantun niku nggih kedah syukur saged gesang wonten dunyo .. kulo dunga'aken sing sugeng lan katah rizkinipun , aamiin

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Wed Nov 21, 2007 6:53 pm

maston wrote:
kulo mboten duko lho mas kulo malah seneng saged
sinau boso jawi ngangge kromo.. mboten ngoko kalih ngapak ngapak mawon

lah
niku njenengan edanipun wiwit bayi mboten saged mantun niku nggih kedah
syukur saged gesang wonten dunyo .. kulo dunga'aken sing sugeng lan
katah rizkinipun , aamiin

He..he..he...., njenengan dados priyayi
kok sae sanget aten-atenanipun, dipun kritik mboten duka..., matur
nuwun Mas Ton....,mugi-mugi panjenengan pikantuk piwales saking Kang
Maha Kuaos, awit sampun dongakaken kula ingkang sae, semanten ugi
mugi-mugi penjenengan diparingi gampil ing samubarangipun saking Gusti
Allah Swt...Amien.....
Monggo dipun lajengaken anggenipun ngenggar-enggar penggalih...., Nuwun....
maafkan aku ya

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sat Nov 24, 2007 8:23 am

wong edan
kulo sedoyo wonten ngalam dunyo niku ibarat mampir ngombe dados nggih sami sami ndonga'aken sedoyo sederekipun sing setunggal agomo.
nopo malih sing sampuh sedo niku nggih ngarep arep pandonganipun saking dunyo, mulo niku tinimbang ngendiko sing mboten sae mboten angsal ganjaran nggih malah nambahi duso

========= SALAMMATUN ICHSAN LII HIFDIIL LISAAN ===========

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Wong Edan on Sat Nov 24, 2007 11:14 am

maston wrote:wong edan
kulo sedoyo wonten ngalam dunyo niku
ibarat mampir ngombe dados nggih sami sami ndonga'aken sedoyo
sederekipun sing setunggal agomo.
nopo malih sing sampuh sedo niku
nggih ngarep arep pandonganipun saking dunyo, mulo niku tinimbang
ngendiko sing mboten sae mboten angsal ganjaran nggih malah nambahi duso

========= SALAMMATUN ICHSAN LII HIFDIIL LISAAN ===========

Inggih, panjenengan leres menika,
mas. Tiyang gesang menika mboten piyambakan, ning wonten tangga teparo,
sanak, kerabat lan rencang. Menawi dhumateng sesami kita sedaya saged
ndedonga kagem sanes, mboten namung kagem awakipun piyambak, mekaten
ugi sakwangsulipun, iba donya menika saged tata titi tentrem kerta
raharja. Saged rukun sak iyeg sak eka praya, ambangun nusa lan bangsa
menika.

Hablum minannas lan hablum munallah kedah setimbang.........
oyi

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Tue Dec 04, 2007 8:19 pm

Wong Edan wrote:

Inggih, panjenengan leres menika,
mas. Tiyang gesang menika mboten piyambakan, ning wonten tangga teparo,
sanak, kerabat lan rencang. Menawi dhumateng sesami kita sedaya saged
ndedonga kagem sanes, mboten namung kagem awakipun piyambak, mekaten
ugi sakwangsulipun, iba donya menika saged tata titi tentrem kerta
raharja. Saged rukun sak iyeg sak eka praya, ambangun nusa lan bangsa
menika.

Hablum minannas lan hablum munallah kedah setimbang.........
oyi

wah wong edan niki saleresipun kiyai nggih
postingan sing kadosniku ingkang sae mboten kados sanesipun namung ngendiko katresnan kalih nyelo sanesipun ,... mas kulo nek ajeng ngendiko bab agomo niku ngangge basa jawi jan angel masalahe nggih niku sing diwoco sanes basa jawi dados nggih kados niki jawi ngapak

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  bluebarry on Fri Dec 14, 2007 5:50 pm

lho mba iki piye to..!?
iki khan thread gawe wong jowo, lek ga ngerti yo...duduk salah e kene..

Very Happy

bluebarry
Senior member
Senior member

Male
Jumlah posting : 214
Age : 29
Lokasi : somewhere
Status : complicated
Hobby : still searching
Registration date : 12.12.07

Statistik
Point:
6/100  (6/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sat Dec 15, 2007 6:41 am

bluebarry wrote:lho mba iki piye to..!?
iki khan thread gawe wong jowo, lek ga ngerti yo...duduk salah e kene..

Very Happy
yen gak ngerti yo leres monggo lenggah mawon maturnuwun sampun mampir mriki

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  maston on Sat Dec 22, 2007 6:35 am

ngaturaken wilujeng rioyo aidul adha

kagem poro sederek estri kaliyan ibu ibu

wilujeng ngraya'aken hari ibu

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Monggo Mampir

Post  Sponsored content Today at 7:33 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik