PAPANTUNAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

PAPANTUNAN

Post  maston on Sat Jul 21, 2007 7:47 am

Assalamua'laikum wr wb

Warga capo anu simkuring pihormat abdi teh nuju diajar nyunda, janteun nyuhunkeun dihapunten bilih aya lepatna, ... kejabi ete oge mun OL nuju sarepieun naon anu bade di posting teh, kumargi eta abdi nyieun thread PAPANTUNAN iyeu kanggo nyalurkeun naon nu aya di manah masing2 mangga wae diteraskeun ......

Kota bandung dilingkung gunung
Ulah sieun jeung ulah pundung
Mangga atuh urang ngariung
Damel papantunan asal nyambung

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  99 on Mon Jul 23, 2007 10:10 pm

Kota bandung kota kembang
pami ngalangkung tong hilap punten
maksud hate hoyong nembang
rumaos sorana teu pulen

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Tue Jul 24, 2007 9:49 pm

KEMBANG KAMBOJA AYA DIKUBURAN
HOYONG NEMBANG SOK DIKAWITAN
NU PULEN ETA MAH BEAS CIANJURAN
HATURNUHUN KANG NGIRING PANTUNAN

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  durasi on Sun Jul 29, 2007 8:07 pm

ngalalayar ka tengah lautan
manggih lauk di gundukan
sok atuh urang papantunan
meh bisa duduluran

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Mon Jul 30, 2007 3:33 pm

durasi wrote:ngalalayar ka tengah lautan
manggih lauk di gundukan
sok atuh urang papantunan
meh bisa duduluran

Sisi laut laun ombak caina
lamun peuting seeur nelayan
wilujeung siang capo mania
hayu urang balas papantunan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  durasi on Wed Aug 01, 2007 8:09 pm

maston wrote:
durasi wrote:ngalalayar ka tengah lautan
manggih lauk di gundukan
sok atuh urang papantunan
meh bisa duduluran

Sisi laut laun ombak caina
lamun peuting seeur nelayan
wilujeung siang capo mania
hayu urang balas papantunan
weks..teu nyambung maston..sok talikeun heula...^^

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Wed Aug 01, 2007 9:55 pm

Lamun teu nyambung nyai tulung disambung
Disambungna ulah nganggo tali rafia
Kaditu bingung kadiyeu bingung
Sabab sieun enke cilaka

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  durasi on Thu Aug 02, 2007 5:36 pm

maston wrote:Lamun teu nyambung nyai tulung disambung
Disambungna ulah nganggo tali rafia
Kaditu bingung kadiyeu bingung
Sabab sieun enke cilaka
rek dagang tong poho mawa samak
rek mandi tong poho ngagiwing anduk
sok atuh geura talian
meh nyambung jadi babarayaan

sarua ieu ge teu nyambung...haha

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Thu Aug 02, 2007 8:51 pm

JADI PEDAGANG MAH KUDU SING JUJUR
LAMUN IBAK NENG KEDAHNA DIGUYUR
SOK DITALIAN ULAH ATUH KU KENUR
MUGIYA URANG TIASA JANTEUN SADULUR

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Thu Aug 30, 2007 12:52 pm

WAYAH KIYEU NYAAN HAREUDANG PISAN
DI JALANAN TEH OGE NGAREBUL PISAN
DUH GUSTI COBI LUNGSURKEUN HUJAN
SEUER TETANGKALAN PAEH KAPANASAN


(karunya tetangkalan .. ari jalmi seuer nu pidosaeun)

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  east_lady on Fri Sep 28, 2007 8:00 pm

aya warung mani rehe
ieu forum mani simpe Sleep

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Sun Sep 30, 2007 10:56 am

Aya warung dimana mana
wartel sok dianggo pacaran
warteg seueur nu buka puasa
warjok aya di pengkolan jalan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  maston on Sat Dec 15, 2007 3:38 am

naek bus ka leuwi panjang
numpak motor macet ti jalan
postingan bari bagadang
sakanteunan diajar pantunann

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: PAPANTUNAN

Post  Sponsored content Today at 1:16 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik