Dialek Wayang

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Dialek Wayang

Post  cah lanang on Sun Jul 29, 2007 2:16 pm

Nek pancen kowe sekti mondro guno, ora tedas kapak palune pande, nyoh tampannono pusoko ku....!
dialek e sopo hayo....? Rolling Eyes

wonten ingkang ngertos lintunipun? monggo di post......

cah lanang
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 32
Registration date : 28.07.07

Statistik
Point:
5/100  (5/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  maston on Sun Jul 29, 2007 3:17 pm

cah lanang wrote:Nek pancen kowe sekti mondro guno, ora tedas kapak palune pande, nyoh tampannono pusoko ku....!
dialek e sopo hayo....? Rolling Eyes

wonten ingkang ngertos lintunipun? monggo di post......
jrek jrek jrek nong nong nong heemmm aku ra weruh pak dalang

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

hm....

Post  cah lanang on Sun Jul 29, 2007 5:38 pm

weladalah.... ora opo - opo ngger..... santai wae.......

cah lanang
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 32
Registration date : 28.07.07

Statistik
Point:
5/100  (5/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  maston on Sun Jul 29, 2007 6:01 pm

cah lanang wrote:weladalah.... ora opo - opo ngger..... santai wae.......
jaman saiki santai ...santai..... aku pengin iso mabur kyo Gatutkoco
Gatutkoco satriyo ing pringgondani tok...tok tok jreng jreng nong nong nong ... nyi waranggono monggo nembang aku arep maghrib disik yo.... hemmmmm wes ewes ewes bablas angine.......

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  Wong Edan on Fri Aug 31, 2007 7:56 pm

cah lanang wrote:Nek pancen kowe sekti mondro guno, ora tedas kapak palune pande, nyoh tampannono pusoko ku....!
dialek e sopo hayo....? Rolling Eyes

wonten ingkang ngertos lintunipun? monggo di post......
Dudu kapak palune, nanging TAPAK PALUNING PANDHE.....jangkepe ngene :
"ORA TEDHAS TAPAK PALUNING PANDHE SISANING GURINDHA" arep muni kebal wae kok dawa men ya......

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  maston on Thu Oct 11, 2007 4:41 pm

bumi gonjang ganjiiiiiiiiiiiing ........soyo suwe soyo miring ngetan
bagooooooong mreneo....... inggih niki kulo wonten nopo M A R ..... semar
ngene gong.... opo iki wis arep kiayamat bumi ganjang ganjing suwesuwe miring.... ayu jawab gong to tok to tok nong nong nong .... OOOOoooo
pak semar... critane kadosniki sing mara aken bumi kaboten ngetan.... yo kepriye gong cepet keburu maghrib
dinten meniko H-2 niku sampun katah tiang ingkang sami mudik saking kilen kondur ngetan .... dados bumine abot ngetan..... oh hua ha ha ha dadi iku sebabe to.... iki duwite gong kono golekono kolek karo tiwul kanggo buko poso ojo lali tuku udude rong eler.

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  Wong Edan on Fri Nov 09, 2007 6:58 pm

Hong wilaheng hyang sukma bawana langgeng.......



Titah ulun wong ireng...., jeneng kita ulun timbali mring kahyangan
suralaya saperlu, nampa nugrahaning jawata kang awujud pusaka minangka
sipat kandel kanggo jeneng kita.

Iki arupa keris, keris iki ulun paringi asma Kyai Cengkelat, kadigdayane mboya kena dianggep sepele.

Yen ditamakna gunung mesthi jugrug, yen di tamakna segara mesthi asat,
poma-di poma, kulup.....aja jeneng kita gunakake kanggo dalan sing
mboya bener, yen jeneng kita lirwa mring weling ulun iki, jengen kita
bakal nemahi bebendu ning jawata.

Wis, kulup Wong Ireng, oja kesuwen cumondhok ana ing Suralaya, jeneng
kita ulun tundhung tumurun mring marcapadha, lakonana tapa ngrame, usung
pambyantu mring sapa kang merlokake eguh lan pratikelmu.........

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  bluebarry on Fri Dec 14, 2007 5:53 pm

mboten ngertos kakang...!!!!

scratch

bluebarry
Senior member
Senior member

Male
Jumlah posting : 214
Age : 29
Lokasi : somewhere
Status : complicated
Hobby : still searching
Registration date : 12.12.07

Statistik
Point:
6/100  (6/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  maston on Sat Dec 15, 2007 6:45 am

bluebarry wrote:mboten ngertos kakang...!!!!

scratch
yen mboten ngertos nggih sampun
sami kalih kulo .... bumi gojang ganjing
kaboten sisih kulon dadi njomplang

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  Wong Edan on Mon Dec 24, 2007 5:36 pm

maston wrote:
bluebarry wrote:mboten ngertos kakang...!!!!

scratch
yen mboten ngertos nggih sampun
sami kalih kulo .... bumi gojang ganjing
kaboten sisih kulon dadi njomplang

Hong wilaheng hyang sukma bawana langgeng......

Kulup Maston lan jeneng kita bluebarry....., menawa jeneng kita mboya
mangerteni apa kang ulun sebutake ing ndhuwur, becik jeneng kita sak
kloron padha sinau kanthi temen, aja gampang kepilut mring godhaning
kahanan ing sak kiwa lan tengenira.
Wong sinau mboya ana sing dumadakan bisa pinter, mesthi kudu nglakoni
saka sithik, NGELMU kuwi aNGELe yen durung keteMU, mula sinau sing
temen ya , ngger.
Wis ya ngger, ulun kondur makahyangan ndhisik....penakno anggonira pada sinau kanthi becik lan bener.....

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  east_lady on Mon Dec 24, 2007 5:42 pm

salah masuk thread lagi ni affraid

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  Wong Edan on Mon Dec 24, 2007 5:56 pm

east_lady wrote:salah masuk thread lagi ni affraid

Dialek wayang ya ngono iku......Very Happy

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  east_lady on Mon Dec 24, 2007 9:51 pm

Wong Edan wrote:
east_lady wrote:salah masuk thread lagi ni affraid

Dialek wayang ya ngono iku......Very Happy

apaan tuh ?? ngakak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  maston on Fri Dec 28, 2007 7:07 pm

[quote="Wong Edan"][quote="maston"]
bluebarry wrote:mboten ngertos kakang...!!!!

Wong sinau mboya ana sing dumadakan bisa pinter, mesthi kudu nglakoni
saka sithik, NGELMU kuwi aNGELe yen durung keteMU, mula sinau sing
temen ya , ngger.
Wis ya ngger, ulun kondur makahyangan ndhisik....penakno anggonira pada sinau kanthi becik lan bener.....

inggih ndoro kakang guru thok thok thok ... Ooooo birubarry ayo monggo monggo mreneo ben siro ngerti .....
weleh weleh kidalang guru lungo ngendi lungo ngendi mengko tahun baru ha ha ha ha...ha hua hua hua...... tenggorokan ku dadi esek....

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  Wong Edan on Fri Jan 18, 2008 4:59 pm

maston wrote:

inggih ndoro kakang guru thok thok thok ... Ooooo birubarry ayo monggo monggo mreneo ben siro ngerti .....
weleh weleh kidalang guru lungo ngendi lungo ngendi mengko tahun baru ha ha ha ha...ha hua hua hua...... tenggorokan ku dadi esek....

Jagad dewa bathara.......Iki maston lagi ngawu-awu guru apa piye. Hayo padha sowang-sowangan sowan nang pertapan CAPO, padha ngangsu kawruh nang kono.......cool

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Dialek Wayang

Post  Sponsored content Today at 6:35 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik