DESANE DEWEK

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

DESANE DEWEK

Post  maston on Fri Aug 31, 2007 6:01 pm

Desane Dewek
kanggo konco capo mania kabeh lanang wadon tuwo enom mbuh ning ngendi bae manggone ayo pado kumpul ning kene.... terutomo sing ngendikane ngapak ngapak.

biasane sing ngomonge ngapak kaya kiye ttuli wong banyumas dsk
ayuh aja isin isin mlebu ngeneh.... pokoke nek ngomong nang kene kaya nang desane dewek bae mbok ... dadi ora mawi basa wong pancen basa saben dinane ya kaya kuwe...... ayu ngeneh aja isin isin

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Sat Sep 01, 2007 2:57 pm

saiki dina setu wis tgl 1 september delamaning arep wulan puasa,... ayawene kiye panase bener bener nglekeb wis suwe ra udan sumur wis pada garing sawahe wis pada mletak.
Rega rega sembako pada munggah ... aku gumun angger arep puasa apa maning arep badan nangapa ya barang2 regane pa mumbul kabeh melas kiye sing dadi wong cilik, jan mesakna pisan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Mon Sep 03, 2007 4:41 am

ramane karo biyunge wis subuh pada tangi aja turu bae mengko malah krinan.... nek krainan isin karo putune

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Tue Sep 04, 2007 12:39 am

saiki nyong angger ndeleng wong tani nang desane dewek jan melas temenan.... nggarap sawah ketunjang ketiga wis suwe langka udan dadi sawahe pada garing kabeh.... melas temen nasibe wong tani nang negara agraris ya

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Fri Sep 07, 2007 8:16 am

limang dina maning arep mlebu wulan puasa angger nang desane dewek biasane ramen aku saiki kan nang bdg ..... lah nek nangkene jenengane munggah

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Tue Oct 16, 2007 12:55 pm

saiki wis badhan dinane H+3 nangkene nang desane dewek ramen banget soale akeh wong sing pada meranto mudik nang desane .... biasane nganti H+7 teruse sepi maning paling suara jangkrik karo kodok angger mbengi sing pada saur sauran

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  bluebarry on Fri Dec 14, 2007 5:53 pm

wew..sampun dangu sanget nggih mboten wonten sing postingan maleh...!?!

wonten nopo niki..!!???

confused

bluebarry
Senior member
Senior member

Male
Jumlah posting : 214
Age : 29
Lokasi : somewhere
Status : complicated
Hobby : still searching
Registration date : 12.12.07

Statistik
Point:
6/100  (6/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Sat Dec 15, 2007 7:04 am

bluebarry wrote:wew..sampun dangu sanget nggih mboten wonten sing postingan maleh...!?!

wonten nopo niki..!!???

confused
MULO NIKU NJENENGAN SING SERING MRIKI NGGIH
LAH NIKI JAWINIPUN JAWI NGAPAK DESANE DEWEK

DADI YA AJA KELALEN KARO DESANE DEWEK
ORA USAH MUDIK CUKUP NANGKENE BAE

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  bluebarry on Sat Dec 15, 2007 7:28 am

enyong setuju bae lah...!!

lha omah2e dewek...yo kudu sering2 diparani la..!!!

bluebarry
Senior member
Senior member

Male
Jumlah posting : 214
Age : 29
Lokasi : somewhere
Status : complicated
Hobby : still searching
Registration date : 12.12.07

Statistik
Point:
6/100  (6/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  maston on Mon Dec 17, 2007 2:39 pm

bluebarry wrote:enyong setuju bae lah...!!

lha omah2e dewek...yo kudu sering2 diparani la..!!!

ya iyalah angger nang umahe dewek
nek arep mangan ya njupuk dewek gawe wedang dewek
uwis mangan piringe kumbah dewek

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: DESANE DEWEK

Post  Sponsored content Today at 6:35 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik