tong hilap atuh

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Thu Oct 18, 2007 11:42 am

asa rehe nya Very Happy

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Thu Oct 18, 2007 3:26 pm

tong hilap atuh
hayu urang sami nyawalan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Fri Oct 19, 2007 5:57 pm

ngiringan deui ah.. araya piribumina teu pale

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Fri Oct 19, 2007 7:38 pm

east_lady wrote:ngiringan deui ah.. araya piribumina teu pale

pribumina manawi masih mudik keneuh mangga atuh di lajeung
ka sadayana tong khilaf atuh enjing kaping 20 rekening listrik telepon jeung nu sanesna di lunasan

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Fri Oct 19, 2007 10:50 pm

maston wrote:
east_lady wrote:ngiringan deui ah.. araya piribumina teu pale

pribumina manawi masih mudik keneuh mangga atuh di lajeung
ka sadayana tong khilaf atuh enjing kaping 20 rekening listrik telepon jeung nu sanesna di lunasan

scratch dupi bill cai kalangkung ngomel

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Sat Oct 20, 2007 9:21 pm

east_lady wrote:
maston wrote:
east_lady wrote:ngiringan deui ah.. araya piribumina teu pale

pribumina manawi masih mudik keneuh mangga atuh di lajeung
ka sadayana tong khilaf atuh enjing kaping 20 rekening listrik telepon jeung nu sanesna di lunasan

scratch dupi bill cai kalangkung ngomel
punteun abdi nganggo cai pancuran keneuh

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Wed Oct 31, 2007 8:41 pm

maston wrote:
east_lady wrote:
maston wrote:
east_lady wrote:ngiringan deui ah.. araya piribumina teu pale

pribumina manawi masih mudik keneuh mangga atuh di lajeung
ka sadayana tong khilaf atuh enjing kaping 20 rekening listrik telepon jeung nu sanesna di lunasan

scratch dupi bill cai kalangkung ngomel
punteun abdi nganggo cai pancuran keneuh

raos pisan atuh cai pancuran anu tiis mah...ah seger

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Thu Nov 01, 2007 5:37 pm

tong khilap atuh
mangga urang sadaya kedah pageuh

dibengkeut kana hate keyakinan urang

jaman ayeuna seueur gagoda ti kaler wetan

nyaeta aliran sesat nu nyilakakeun urang

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Sat Nov 03, 2007 6:49 pm

maston wrote:tong khilap atuh
mangga urang sadaya kedah pageuh

dibengkeut kana hate keyakinan urang

jaman ayeuna seueur gagoda ti kaler wetan

nyaeta aliran sesat nu nyilakakeun urang

eta naon deui aliran sesat teh scratch
sanes aliran lampu atanapi tlpn nya scratch

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 6:32 am

east_lady wrote:

eta naon deui aliran sesat teh scratch
sanes aliran lampu atanapi tlpn nya scratch
sanes eta mah nu ayeuna rame di carioskeu di tipi
komo gadis remaja ... masih aya nu ngaleungit

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 5:02 pm

maston wrote:
east_lady wrote:

eta naon deui aliran sesat teh scratch
sanes aliran lampu atanapi tlpn nya scratch
sanes eta mah nu ayeuna rame di carioskeu di tipi
komo gadis remaja ... masih aya nu ngaleungit

euleuh euleuh rupi rupi wae nya..

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 10:05 pm

east_lady wrote:
maston wrote:
east_lady wrote:

eta naon deui aliran sesat teh scratch
sanes aliran lampu atanapi tlpn nya scratch
sanes eta mah nu ayeuna rame di carioskeu di tipi
komo gadis remaja ... masih aya nu ngaleungit

euleuh euleuh rupi rupi wae nya..
tah kiyu ... tong hilap kangge isteri sing waspada
kana gagoda rayuan ti aliran sesat ayeuna
tah kitu ngarana dunya teh.. ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 10:36 pm

ah abdi mah kang teubih ieuh ti indo janteun teu hariwang aya aliran sesat

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:01 pm

punten ah chika bade ngiring ngalangkung sareng ngiring tepang.... Smile

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 11:17 pm

chika_bdg wrote:punten ah chika bade ngiring ngalangkung sareng ngiring tepang.... Smile

wilujeung bageur sok kadieu urang ngobrol sabari ngadangu keun golek nyengir

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:52 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:punten ah chika bade ngiring ngalangkung sareng ngiring tepang.... Smile

wilujeung bageur sok kadieu urang ngobrol sabari ngadangu keun golek nyengir

hayu atuh... ngobrolkeun naon nya????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  maston on Mon Nov 05, 2007 1:56 am

east_lady wrote:ah abdi mah kang teubih ieuh ti indo janteun teu hariwang aya aliran sesat
dimana atuh east lady linggih ari tebih ti indo..?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 3:07 am

maston wrote:
east_lady wrote:ah abdi mah kang teubih ieuh ti indo janteun teu hariwang aya aliran sesat
dimana atuh east lady linggih ari tebih ti indo..?

ari kang tono pura pura teu apal wae.. abdi teh nyai tea anu sok mojok di wf lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:19 am

east_lady wrote:
maston wrote:
east_lady wrote:ah abdi mah kang teubih ieuh ti indo janteun teu hariwang aya aliran sesat
dimana atuh east lady linggih ari tebih ti indo..?

ari kang tono pura pura teu apal wae.. abdi teh nyai tea anu sok mojok di wf lol!

nyai teh linggih dimana??? da chika mah teu terang....
nyai anu di WF???? anu mananya???? chika hilap.....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 4:36 pm

abdi mah linggih di timteng geulis nyaeta pami di wf mah nami abdi teh nyai.... ulah di jelas keun ah isin bilih aya anu ngadangu Very Happy

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:52 pm

east_lady wrote:abdi mah linggih di timteng geulis nyaeta pami di wf mah nami abdi teh nyai.... ulah di jelas keun ah isin bilih aya anu ngadangu Very Happy

emangna kunaon east??? sawios atuh da moal aya anu ngagegel ieuh..... east nuju aya dimana kitu??? diluar indonesia????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 10:09 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:abdi mah linggih di timteng geulis nyaeta pami di wf mah nami abdi teh nyai.... ulah di jelas keun ah isin bilih aya anu ngadangu Very Happy

emangna kunaon east??? sawios atuh da moal aya anu ngagegel ieuh..... east nuju aya dimana kitu??? diluar indonesia????

muhun diluar indo pan di carios keun ditimteng..
nyaeta di ksa

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 10:37 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:abdi mah linggih di timteng geulis nyaeta pami di wf mah nami abdi teh nyai.... ulah di jelas keun ah isin bilih aya anu ngadangu Very Happy

emangna kunaon east??? sawios atuh da moal aya anu ngagegel ieuh..... east nuju aya dimana kitu??? diluar indonesia????

muhun diluar indo pan di carios keun ditimteng..
nyaeta di ksa

wah... enak nya!!! diditu kul atanapi ker???? ngiring atuh kaditu!!!!!

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 11:21 pm

mangga atuh geura dongkap ka rorompok pun biyang abdi didieu
iraha atuh bade kadieu na ??

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 11:22 am

east_lady wrote:mangga atuh geura dongkap ka rorompok pun biyang abdi didieu
iraha atuh bade kadieu na ??

enjing oge tiasa east....
asal diongkosan we chikana kaditu sareng uihna oge.... Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 4:35 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:mangga atuh geura dongkap ka rorompok pun biyang abdi didieu
iraha atuh bade kadieu na ??

enjing oge tiasa east....
asal diongkosan we chikana kaditu sareng uihna oge.... Very Happy

crying teu gaduh kango ngongkosan salira chic ..!
kumargi abdi na teu acan dameul.

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 7:23 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:mangga atuh geura dongkap ka rorompok pun biyang abdi didieu
iraha atuh bade kadieu na ??

enjing oge tiasa east....
asal diongkosan we chikana kaditu sareng uihna oge.... Very Happy

crying teu gaduh kango ngongkosan salira chic ..!
kumargi abdi na teu acan dameul.

oh kitunya....
jep...jep...jep... tong nangis atuh neng....
da chika oge sami teu gaduh cicis da teu acan damel oge.... Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 7:44 pm

chic dupi batur kamarana nya ??? asa na teh urang duaan anu aya didieu teh nya ?

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:27 pm

east_lady wrote:chic dupi batur kamarana nya ??? asa na teh urang duaan anu aya didieu teh nya ?

sumuhun... bener!!!
kumahanya ieu teh????
kamararana sih????

lol! hi
nuju kamararana????
kadieu atuh ngiringan ngarumpi....
amber resep lamun seeuran mah!!! Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 9:40 pm

batur mah sararibuk panginteun nya

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong hilap atuh

Post  Sponsored content Today at 1:13 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik