LembuR KurinG

Halaman 3 dari 3 Previous  1, 2, 3

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Wed Jan 02, 2008 12:04 am

wasiiiiiiitttt!!
kumaha ieu teh
geus maledog langsung ngajak damai
licik atuh
menya odeh nu benjolna sorangan

anjriiiiitt

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  chacha on Wed Jan 02, 2008 12:05 am

tong atosan atuh gelutna.....
ieu aya wasit....

maeunya wasit dongkap, gelutna atoasa....
teu rame atuh....

sok ah garelut deui...
urang diwasitan....

sok geura2 der.....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  east_lady on Wed Jan 02, 2008 12:06 am

odeh wrote:wasiiiiiiitttt!!
kumaha ieu teh
geus maledog langsung ngajak damai
licik atuh
menya odeh nu benjolna sorangan

anjriiiiitt

weeee weeee damai atuh bilih teu peundak deui..
lamun ngajak diadu ulah kaisteri,,, dasar bencong hihihii

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Wed Jan 02, 2008 12:08 am

sok ah!!!
kekekekeke
odeh na bade pemanasan heula
ngeledek

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  chacha on Wed Jan 02, 2008 12:09 am

east_lady wrote:
odeh wrote:wasiiiiiiitttt!!
kumaha ieu teh
geus maledog langsung ngajak damai
licik atuh
menya odeh nu benjolna sorangan

anjriiiiitt

weeee weeee damai atuh bilih teu peundak deui..
lamun ngajak diadu ulah kaisteri,,, dasar bencong hihihii

tah kitu atuh....
sok... sok.... teruskeun gelutna.... cheers

kumaha tah odeh???
maeunya disebut bencong cicing wae??? ngakak
sok atuh lawan.... maeunya sieun??? funny

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  chacha on Wed Jan 02, 2008 12:10 am

odeh wrote:sok ah!!!
kekekekeke
odeh na bade pemanasan heula
ngeledek

pemanasan tong lami2 teuing....
hareudang yeuh wasit ngantosanana...

sok atuh der....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Wed Jan 02, 2008 12:12 am

tah dipanah we ku odeh mah
panah asmara

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  chacha on Wed Jan 02, 2008 12:17 am

odeh wrote:tah dipanah we ku odeh mah
panah asmara

walah.... eta geura nya....
eta mah panah asmara atuh odeh, No
moal oge nyerieun..... funny

aya anu sanesna teu ambeh nyerieun.... evil

lamun dipanah asmara mah bisa2 sanes gelut malah.... suka kamu nih

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  east_lady on Wed Jan 02, 2008 12:31 am

panah kulit kena kana besi hahahah

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

maling & penganten anyar

Post  maston on Thu Jan 03, 2008 7:42 am

Awal carita mangsa peuting keur sepi jempling, aya maling keur ulak ilik ka katuhu jeung kenca, ngaler ngidul jeung ngulon, tuluy keteyep ngadekeutan ka hiji imah panggung, maklum dikampung mah masih keneh loba imah panggung, jeung biasana kolong imah teh sok dijieun kadang hayam, kandang entog, kandang kelenci, pokona mah kolong imah teh sok dijieun kandang ingonan anu manfaat keur kulawargana, multi level meureun nya ayeuna mah istilahna teh.

Tah simaling teh caritana rek maling hayam, rerencepan muka panto kandang bari jeung dugdag-degdeg da sieun kadengeeun kunu boga imah, barang keur muka panto kandang ngadenge aya sora awewe "kang....tos dibuka......", simaling ngagerendeng na hatena "duh! nyahoeun aing muka panto", simaling jempe sakeudeung, teu kungsi lila tuluy moncor sirahna ka kandang, ti imah kadenge deui sora awewe "duh kang tos lebet nya !!!" sorana rada tarik, simaling ngorejat bari kukulutus dina hatena "haram jadah! nyahoeun aing rek maling hayam !", padahal nu dijero imah mah teu nyahoeun nanaon da puguh keur sosonoan, maklum masih pangantenan.

Isukna simaling jualan bonteng di pasar, kabeneran sipanganten oge indit kapasar, pas liwat ka tukang bonteng awewena nyarita ka salakina bari ngadilak ka tukang bonteng, pokna teh "kang siga nu wengi nya!". maksudna kana bonteng, tapi Tukang bonteng ngageubeug hatena, rey...... beungeutna ngadadak beureum, tuluy hudang tina diukna, beretek lumpat tipoporose sieun ditewak, hatena baceo "duh bener-bener nyahoeun ka aing". padahal si awewe mah ngomong kitu teh imut kanu boga salakina

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  chacha on Sun Jan 06, 2008 1:07 am

aeh.... aeh....
ieu teh kumaha atuh jantenna??? i don't know
wasit lieur yeuh.... scratch
dikubu kenca aya anu nuju garelut... duel
dikubu katuhu aya anu nyarita... mimik kopi

jadi bade nu mana yeuh??? lirik kanan-kiri
gelut atawa nyarita wae???? ngeremehin peace

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Sun Jan 06, 2008 12:12 pm

moal jadi ah gelutna No
cape!!!!

Wasit ari si lady na kamana?

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  east_lady on Mon Jan 07, 2008 2:06 am

odeh wrote:moal jadi ah gelutna No
cape!!!!

Wasit ari si lady na kamana?

aya odeh didieu tonjok ... sok buru kadieu tos siap can ?
ieu acuk taekwondona tos dianngo hihihii

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  maston on Mon Jan 07, 2008 6:48 am

east_lady wrote:
odeh wrote:moal jadi ah gelutna No
cape!!!!

Wasit ari si lady na kamana?

aya odeh didieu tonjok ... sok buru kadieu tos siap can ?
ieu acuk taekwondona tos dianngo hihihii
sok garelut siga ngarebutkan lisah taneuh ... ayeuna di lembur kuring lisah teh langka pisan dimana mana ngantri

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  Bunga_Terlarang on Tue Jan 08, 2008 4:40 am

maston wrote:
east_lady wrote:
odeh wrote:moal jadi ah gelutna No
cape!!!!

Wasit ari si lady na kamana?

aya odeh didieu tonjok ... sok buru kadieu tos siap can ?
ieu acuk taekwondona tos dianngo hihihii
sok garelut siga ngarebutkan lisah taneuh ... ayeuna di lembur kuring lisah teh langka pisan dimana mana ngantri

emangna maston teh lemburna dimana.? kutan awis ku lisah tanah nyah.??
bunga bingung eta nu garelut ti kamari can beres keneh wae sareng eta teh marebutkeun naon nya.??? scratch scratch

Bunga_Terlarang
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 39
Lokasi : sekitar sini
Status : Rumet
Hobby : emm,, Banyak Males nyebutinnya.
Registration date : 31.12.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  maston on Tue Jan 08, 2008 6:37 am

Bunga_Terlarang wrote:

emangna maston teh lemburna dimana.? kutan awis ku lisah tanah nyah.??
bunga bingung eta nu garelut ti kamari can beres keneh wae sareng eta teh marebutkeun naon nya.??? scratch scratch

abdi di bandung kidul sisi gunung

eta gara gara lepat nyarios aya carita panganten anyar sareng maling hayam janteun pasea, antepkeun itung pemanasan kanggo smack down

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Tue Jan 08, 2008 5:59 pm

cha! si lady kamana nya?
tos sabaraha dinten teu pendak
sono abdi teh
teu aya jitakeun

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  maston on Thu Jan 10, 2008 11:39 am

wilujeung tepang tahun anyar 1 Muharom 1429 H

kanggo sadaya balad sunda capo mania mugiya di tahun iye urang sadaya sing aya kaberkahan sareng ningkat iaman jeung katakwaan sadaya, aamiin

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  Bunga_Terlarang on Sat Jan 12, 2008 12:08 pm

maston wrote:
Bunga_Terlarang wrote:

emangna maston teh lemburna dimana.? kutan awis ku lisah tanah nyah.??
bunga bingung eta nu garelut ti kamari can beres keneh wae sareng eta teh marebutkeun naon nya.??? scratch scratch

abdi di bandung kidul sisi gunung

eta gara gara lepat nyarios aya carita panganten anyar sareng maling hayam janteun pasea, antepkeun itung pemanasan kanggo smack down


emhhh sumuhun kutan ti bandung kidul sisi gunung nyah..
( pura-pura tau... weekekeke ) hihihihi hihihihi
bandung mah atuh tatanggi.. chiirs

weleh kutan kitu nya eta teh...muhun akhhh urang antepken we.. urang lajoan we ti palih dieu...
aih smack down teh naon.?? eta maston mika apalan kanu kitu geuningan..lol! lol!

Bunga_Terlarang
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 39
Lokasi : sekitar sini
Status : Rumet
Hobby : emm,, Banyak Males nyebutinnya.
Registration date : 31.12.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  Bunga_Terlarang on Sat Jan 12, 2008 12:11 pm

maston wrote:wilujeung tepang tahun anyar 1 Muharom 1429 H

kanggo sadaya balad sunda capo mania mugiya di tahun iye urang sadaya sing aya kaberkahan sareng ningkat iaman jeung katakwaan sadaya, aamiin



Amiiiiiiiiiiin ya robbal alamin.........
hatur nuhun kana perhatosan nana maston....... mugi2 oge..urang ditarebihkeun tina sadaya marabahaya.. berdoa dicaketkeun tina sadaya kasaean ..berdoa amin.

Bunga_Terlarang
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 39
Lokasi : sekitar sini
Status : Rumet
Hobby : emm,, Banyak Males nyebutinnya.
Registration date : 31.12.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  maston on Tue Jan 15, 2008 3:08 am

Bunga_Terlarang wrote:
maston wrote:wilujeung tepang tahun anyar 1 Muharom 1429 H

kanggo sadaya balad sunda capo mania mugiya di tahun iye urang sadaya sing aya kaberkahan sareng ningkat iaman jeung katakwaan sadaya, aamiin

Amiiiiiiiiiiin ya robbal alamin.........
hatur nuhun kana perhatosan nana maston....... mugi2 oge..urang ditarebihkeun tina sadaya marabahaya.. berdoa dicaketkeun tina sadaya kasaean ..berdoa amin.
muhun kitu komo dilembur kuring iyeu sagala heseu
lisah taneuh awis jn ngantri, ayeuna tambah deui tahu tempe sami kitu

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Tue Jan 15, 2008 5:11 pm

KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  Bunga_Terlarang on Tue Jan 15, 2008 8:35 pm

odeh wrote:KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.


nu leres ieu teh.?? wah pami kitu mah atuh sing enggal damang we nya.. ku abdi ti dieu disambung do'a na.. berdoa
jigana mah nuju nyandak mobil di gunung nya.?? da pami selain di gunung mah di riyadh mah istri mah dilarang mengemudi mobil...
mudah2han we sing enggal damang sapertos samula deui berdoa

Bunga_Terlarang
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 39
Lokasi : sekitar sini
Status : Rumet
Hobby : emm,, Banyak Males nyebutinnya.
Registration date : 31.12.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  maston on Wed Jan 16, 2008 3:39 am

odeh wrote:KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.
kang odeh informasi timana , pantesan tos lami teu Ol deui
simkuring sok dibaturan mun ronda didiye.. janteun nuju kenging musibah
.... duh gusti mugiya sing enggal didamangkeun east lady, ---

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  odeh on Wed Jan 16, 2008 7:21 pm

informasi ti ramana kang!!!

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  maston on Fri Jan 18, 2008 11:37 am

odeh wrote:informasi ti ramana kang!!!
ari east lady nu kawit ti mana
lamun abi hoyong nelon ramana tiasa enteu
upami tiasa cing pm no hpna ka abdi kang odeh, nuhun nya

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: LembuR KurinG

Post  Sponsored content Today at 1:18 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 3 dari 3 Previous  1, 2, 3

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik