Wilujeung Sumping

Halaman 1 dari 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Wilujeung Sumping

Post  NEO on Tue Apr 24, 2007 12:49 am

Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Ibu__Per! on Wed Apr 25, 2007 1:59 pm

NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers

Muhun aya ieu kang cemeng.....erek di bere naon ku anjeun teh?
ba ciluk ba ciluk ba ciluk

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  99 on Wed Apr 25, 2007 10:12 pm

nonton persib yu ka siliwangi asiik

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Ibu__Per! on Fri Apr 27, 2007 11:46 am

99 wrote:nonton persib yu ka siliwangi asiik

Teu hoyong ah.....
abi mah ngadukung ka PSIS Semarang...pan abi wargi semarang.... lol!

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  99 on Fri Apr 27, 2007 9:18 pm

bu peri mah sok kitu ah

upami wilujeung sumping teh hartosna naon nya?

abdi mah sering ningali tulisan wilujeung sumping teh di acara walimahan

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Ibu__Per! on Tue May 01, 2007 9:32 am

99 wrote:bu peri mah sok kitu ah

upami wilujeung sumping teh hartosna naon nya?

abdi mah sering ningali tulisan wilujeung sumping teh di acara walimahan

nyak atuh...da sebel mun PERSIB geus maen teh.....mun menang teu nanaon bandung bakalan aman, ari lamun pas kalah walah...bandung bisa ancur....aksi brutal para bobotoh anu teu terkendali loba ngarugikeun anu teu teurangeun.... (kudu sportif atuh....tong menangkeun ego sorangan)

"Selamat Datang" atuh, ari 99 teh asli timana? wilujeung sumping oge teu apaleun? ngomel

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  cew_manies on Sat May 05, 2007 10:27 am

NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers


PUNTEN
mawar

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  99 on Mon May 07, 2007 8:29 pm

mangga calik neng geulis hmm wanginya

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  cew_manies on Tue May 08, 2007 9:49 am

99 wrote:mangga calik neng geulis hmm wanginya

Nuhun...."99"

yihaa yihaa

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  99 on Tue May 08, 2007 7:32 pm

sawangsulna
eta teh di kapal naon nya?

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  NEO on Thu May 10, 2007 7:36 pm

cew_manies wrote:
NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers


PUNTEN
mawar
mangga atuh neng geulis chalik didieu cheers

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  durasi on Thu May 10, 2007 7:49 pm

NEO wrote:
cew_manies wrote:
NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers


PUNTEN
mawar
mangga atuh neng geulis chalik didieu cheers
katanya teu ngarti basa sunda... study

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Admin on Thu May 10, 2007 8:02 pm

abdi sanes budak sunda yeuh tapina abdi teuh tiasa nyarios sunda saethik, mangga atuh barudak sunda abdi haturkeun wilujeung sumping yeuh

mangga chalik di forum CAPO abdi welcome

Admin
.
.

Male
Jumlah posting : 1179
Age : 34
Status : single
Hobby : Ngutak ngatik
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
100/100  (100/100)
Warning:
3/3  (3/3)
Thank:
1000/1000  (1000/1000)

Lihat profil user http://cafepojok.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  NEO on Thu May 10, 2007 8:20 pm

DEW4_PET1R wrote:abdi sanes budak sunda yeuh tapina abdi teuh tiasa nyarios sunda saethik, mangga atuh barudak sunda abdi haturkeun wilujeung sumping yeuh

mangga chalik di forum CAPO abdi welcome
wak's si obos geuningan tiasa nyarios sunda euy lol! lol!
seep salut abdi teuh senyum

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  NEO on Thu May 10, 2007 8:23 pm

durasi wrote:
NEO wrote:
cew_manies wrote:
NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers


PUNTEN
mawar
mangga atuh neng geulis chalik didieu cheers
katanya teu ngarti basa sunda... study
saethik nyahoo lah kekekekekek
pan abdi teh aya dibumi pasundan ayeuna cheers

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  cew_manies on Sat May 12, 2007 10:00 am

99 wrote:sawangsulna
eta teh di kapal naon nya?


KapaL "ADAM AIR"

Kunaon???
mawar

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  cew_manies on Sat May 12, 2007 10:02 am

NEO wrote:
cew_manies wrote:
NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers


PUNTEN
mawar
mangga atuh neng geulis chalik didieu cheers


Matur nuhun atuh AA NEO



mawar

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  cew_manies on Sat May 12, 2007 10:06 am

DEW4_PET1R wrote:abdi sanes budak sunda yeuh tapina abdi teuh tiasa nyarios sunda saethik, mangga atuh barudak sunda abdi haturkeun wilujeung sumping yeuh

mangga chalik di forum CAPO abdi welcome


eleuh-eleuh "DP"
teu ngaka mah yaNie lamun "DP" nyarios sunda euy?????
kiss bye

Pokoknya seP aTuh....
mawar

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  99 on Sat May 12, 2007 11:15 pm

cew_manies wrote:
99 wrote:sawangsulna
eta teh di kapal naon nya?


KapaL "ADAM AIR"

Kunaon???
mawar
aya tiket garatis teu?
hoyong nyobian hiber yeuh Very Happy

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  NEO on Sat May 12, 2007 11:18 pm

cew_manies wrote:
NEO wrote:
cew_manies wrote:
NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers


PUNTEN
mawar
mangga atuh neng geulis chalik didieu cheers


Matur nuhun atuh AA NEO
sawangsulne TT yanie Very Happy
kumaha yeuh kabarna dararamang cool


mawar


Terakhir diubah oleh tanggal Tue May 15, 2007 10:52 am, total 1 kali diubah

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  durasi on Sun May 13, 2007 7:03 pm

naa....ari si neo meni teu kaop ningali nu geulis teh.... rasain
kamarana nya nu gaduh bumi...punteun...tuh da areuweuh wae, matak kapok euy... ngeledek ngomel anjriiiiitt

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  durasi on Sun May 13, 2007 7:05 pm


aduh si eneng diajar basa sunda...eta teh nyangka meureun neng sanes ngaka...punten nya diralat geulis... seep

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Ibu__Per! on Tue May 15, 2007 9:57 am

Assalamu'alaikum.....

Tos lami teu sumping kadieu sigana janteun rame pisan, tiasa pan lamu abdi ngiringan ngariung didieu deui.... Very Happy Hatur nuhun.........

Wa'alaikumsalam.....

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  NEO on Tue May 15, 2007 10:55 am

durasi wrote:naa....ari si neo meni teu kaop ningali nu geulis teh.... rasain
kamarana nya nu gaduh bumi...punteun...tuh da areuweuh wae, matak kapok euy... ngeledek ngomel anjriiiiitt
NEO tea lol!

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  NEO on Tue May 15, 2007 11:02 am

Ibu__Per! wrote:Assalamu'alaikum.....

Tos lami teu sumping kadieu sigana janteun rame pisan, tiasa pan lamu abdi ngiringan ngariung didieu deui.... Very Happy Hatur nuhun.........

Wa'alaikumsalam.....
hu'uh yeuh kamana wae anjeun teh..???

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  durasi on Tue May 15, 2007 4:59 pm

NEO wrote:
durasi wrote:naa....ari si neo meni teu kaop ningali nu geulis teh.... rasain
kamarana nya nu gaduh bumi...punteun...tuh da areuweuh wae, matak kapok euy... ngeledek ngomel anjriiiiitt
NEO tea lol!
teu bener maneh mah....btw...jang DP mun dibendoan jigana mirip pisan urang sunda.... lol!

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  99 on Tue May 15, 2007 8:09 pm

satuju pisan
pasti mirip dalang geura ngakak

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  durasi on Wed May 16, 2007 5:38 pm

99 wrote:satuju pisan
pasti mirip dalang geura ngakak
lain dalang..puguh kendangna ngeledeks hahahah ngakak

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  durasi on Thu May 17, 2007 4:24 pm

didieu ge saruana tara dianjangan....cing atuh..ucing... awas lu lol! lol!

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Fri Jul 13, 2007 11:42 am

<BLOCKQUOTE id=5fc408fb>
DEW4_PET1R wrote:abdi sanes budak sunda yeuh tapina abdi teuh tiasa nyarios sunda saethik, mangga atuh barudak sunda abdi haturkeun wilujeung sumping yeuh

mangga chalik di forum CAPO abdi welcome
nepangkeu kang ti abdi kasadaya we nu geulis nu kasep,..... sami abdi ge lain ti sunda nuju diajar keneuh nyuda ..... maturnuwun nggih mas kepareng</BLOCKQUOTE>

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Sponsored content Today at 11:56 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 1 dari 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik