Wilujeung Sumping

Halaman 5 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Thu Jan 10, 2008 11:36 am

odeh wrote:naik perahu

ngiring ngalangkung ah
angger ngiring ngalangkung wae tara sindang heula didiyeu
avatar
maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sat Jan 12, 2008 2:33 pm

da tara aya sasaha atuh kang.

maenya kedah hulang-huleng nyalira didieu

cool
avatar
odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sat Jan 12, 2008 2:39 pm

odeh wrote:da tara aya sasaha atuh kang.

maenya kedah hulang-huleng nyalira didieu

cool
ayeuna abi tos tiasa ka warjok deui mangga urang tempoan kaditu
avatar
maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 15, 2008 5:13 pm

KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.
avatar
odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sun Jan 20, 2008 3:59 pm

odeh wrote:KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.
aamiin yaa robbal 'alamiin
mugiya alloh ngabulkeun do'a urang sadaya aamiin
avatar
maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 5 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik