Wilujeung Sumping

Halaman 5 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Thu Jan 10, 2008 11:36 am

odeh wrote:naik perahu

ngiring ngalangkung ah
angger ngiring ngalangkung wae tara sindang heula didiyeu

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sat Jan 12, 2008 2:33 pm

da tara aya sasaha atuh kang.

maenya kedah hulang-huleng nyalira didieu

cool

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sat Jan 12, 2008 2:39 pm

odeh wrote:da tara aya sasaha atuh kang.

maenya kedah hulang-huleng nyalira didieu

cool
ayeuna abi tos tiasa ka warjok deui mangga urang tempoan kaditu

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 15, 2008 5:13 pm

KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sun Jan 20, 2008 3:59 pm

odeh wrote:KANGGO DULUR2 DI LEMBUR KURING.
URANG PADA DOAKEUN DULUR URANG ANU AYA DI RIYADH
LADY EAST ( SAMIA ) KAPANCEN KU MUSIBAH
SAUR NA MAH TABRAKAN NUJU NYANDAK MOBIL
MUDAH2AN SING ENGGAL DAMANG.
aamiin yaa robbal 'alamiin
mugiya alloh ngabulkeun do'a urang sadaya aamiin

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Sponsored content Today at 4:43 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 5 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik