Wilujeung Sumping

Halaman 2 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Thu Sep 27, 2007 2:59 am

asalamu alaikum wargi sunda.
punteun ah ngiring linggih abdi neumbean didieu. Razz

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Thu Sep 27, 2007 5:29 am

east_lady wrote:asalamu alaikum wargi sunda.
punteun ah ngiring linggih abdi neumbean didieu. Razz

mangga jang nyanggakeun sing raosnya punteun dipanggil jang eta avatarna ganteng nyak, nuhun

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Fri Sep 28, 2007 7:56 pm

maston wrote:
east_lady wrote:asalamu alaikum wargi sunda.
punteun ah ngiring linggih abdi neumbean didieu. Razz

mangga jang nyanggakeun sing raosnya punteun dipanggil jang eta avatarna ganteng nyak, nuhun

hatur nuhun kang tos ti di tampi didieu,
avatar eta teh isteri. Very Happy kang kasep sanes ujang

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Wed Oct 24, 2007 1:47 pm

east_lady wrote:
maston wrote:
east_lady wrote:asalamu alaikum wargi sunda.
punteun ah ngiring linggih abdi neumbean didieu. Razz

mangga jang nyanggakeun sing raosnya punteun dipanggil jang eta avatarna ganteng nyak, nuhun

hatur nuhun kang tos ti di tampi didieu,
avatar eta teh isteri. Very Happy kang kasep sanes ujang

aduh punteun abdi lepat.... enteu katingal eta antingna paingan menie geulis
mugiya sing janten budak sholihah nya

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Oct 31, 2007 8:38 pm

aya saha didieu ?
asa rehe simpe kieu:pale:

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Thu Nov 01, 2007 7:13 am

NEO wrote:Assalamuallaikum Wr. Wb.
wilujeung sumping sadayana ...
aya barudak ti pasundan eweuh yeuh :?:
sok atuh kadieu barudak sunda cheers

waalaikumsallam wr.wb

muhun... abdi oge ti sunda...
rorompok abdi oge di bandung anu katelah sundana....
abdi bade ngiringan atuh di dieu... teu nanaon???
kumargi abdi enggal, teu acan se'eur terang ka sadayana, salam ti chika nya...
punten atuh ari abdi aya kalepatan....
ka sadayana... salam ti chika budak bandung tea....
hatur nuhun kanggo sadayana anu aya didieu...

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Thu Nov 01, 2007 5:18 pm

wilujeung sumping chika
sami sareng abdi oge ti bandung
ari chika bandungna di balih mana
chika teh asli bdg sundana menie sae

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 7:03 am

maston wrote:wilujeung sumping chika
sami sareng abdi oge ti bandung
ari chika bandungna di balih mana
chika teh asli bdg sundana menie sae

hatur nuhun ka sadayana....
chika tiasa ngiringan didieu...
sumuhun... chika ti bandung....
anu daerahna cakeut carefour tea
ari maston ti bandung oge nya!!!!
maston bandungna palih mana????
caket henteu sareng rorompok abdi????
meni reusepnya didieu aya anu linggih di bandung oge....
sumuhun chika urang sunda....
ah henteu.... teu sae sunda abdi mah...
seeur keneh nu amacak kalimah2na....
hatur nuhun atuh kanggo sadayana...

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Fri Nov 02, 2007 7:30 pm

carfour nu enggal nyak cakeut kantor bersama

tos dianggo kitu, abi nembe terang

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 8:33 pm

maston wrote:carfour nu enggal nyak cakeut kantor bersama

tos dianggo kitu, abi nembe terang

atos dianggo...
ti sateuacan lebaran.
naha atuh teu acan terang????
ameung atuh kaditu....
ari maston bandungna di palih mana???
tebih teu ka carefour????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 6:40 am

chika_bdg wrote:
maston wrote:carfour nu enggal nyak cakeut kantor bersama

tos dianggo kitu, abi nembe terang

atos dianggo...
ti sateuacan lebaran.
naha atuh teu acan terang????
ameung atuh kaditu....
ari maston bandungna di palih mana???
tebih teu ka carefour????
nuhun atuh informasina engke abi kaditu paling oge 30 menit ti banjaran

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 12:26 pm

maston wrote:
chika_bdg wrote:
maston wrote:carfour nu enggal nyak cakeut kantor bersama

tos dianggo kitu, abi nembe terang

atos dianggo...
ti sateuacan lebaran.
naha atuh teu acan terang????
ameung atuh kaditu....
ari maston bandungna di palih mana???
tebih teu ka carefour????
nuhun atuh informasina engke abi kaditu paling oge 30 menit ti banjaran

oh... maston teh linggihna di banjaran... tebih atuh nya....
chika pernah da ameng ka banjaran meuni enakeunnya banjaran teh....
resep da hawanateh teu jiga di chika meni gersang, kebul, panas
ari di ditu mah seger keneh.... Smile

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 10:10 pm

chika_bdg wrote:

oh... maston teh linggihna di banjaran... tebih atuh nya....
chika pernah da ameng ka banjaran meuni enakeunnya banjaran teh....
resep da hawanateh teu jiga di chika meni gersang, kebul, panas
ari di ditu mah seger keneh.... Smile
cakeut ah 30 menit
di diyeu mah nu sejuk aya, nugersang aya
komo deui di terminalna seueur kotoran kuda

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 10:19 pm

maston wrote:
chika_bdg wrote:

oh... maston teh linggihna di banjaran... tebih atuh nya....
chika pernah da ameng ka banjaran meuni enakeunnya banjaran teh....
resep da hawanateh teu jiga di chika meni gersang, kebul, panas
ari di ditu mah seger keneh.... Smile
cakeut ah 30 menit
di diyeu mah nu sejuk aya, nugersang aya
komo deui di terminalna seueur kotoran kuda

oh kitu nya....
ari maston di palih mana banjaranna???
anu sejuk, anu gersang atanapi anu seeur kotoran kudana????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 10:51 pm

ngiringan ah didieu bounce

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 10:56 pm

east_lady wrote:ngiringan ah didieu bounce

mangga east_lady...
hayu urang ngarumpi didieu.... Smile

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 11:22 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:ngiringan ah didieu bounce

mangga east_lady...
hayu urang ngarumpi didieu.... Smile

sok atuh urang nyarios keun naon nya ?
sok atuh geura buka topic na study

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:38 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:ngiringan ah didieu bounce

mangga east_lady...
hayu urang ngarumpi didieu.... Smile

sok atuh urang nyarios keun naon nya ?
sok atuh geura buka topic na study

east_lady kumaha damang?? linggih dimana??

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Mon Nov 05, 2007 1:53 am

wilujeung sumping deui ka east lady sareng chika
manawi bade ngiringan begadang
punten nya tadi abi nuju aya tamu

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 3:09 am

maston wrote:wilujeung sumping deui ka east lady sareng chika
manawi bade ngiringan begadang
punten nya tadi abi nuju aya tamu

abdi mah gadang dugi ka ayeuna wae kumargi tos waktos na kuleum bo2k ah

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Mon Nov 05, 2007 3:54 am

east_lady wrote:
maston wrote:wilujeung sumping deui ka east lady sareng chika
manawi bade ngiringan begadang
punten nya tadi abi nuju aya tamu

abdi mah gadang dugi ka ayeuna wae kumargi tos waktos na kuleum bo2k ah
mangga nyanggakeun kade ulah khilap ngado'a nyak .... nuhun lady

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:17 am

maston wrote:
east_lady wrote:
maston wrote:wilujeung sumping deui ka east lady sareng chika
manawi bade ngiringan begadang
punten nya tadi abi nuju aya tamu

abdi mah gadang dugi ka ayeuna wae kumargi tos waktos na kuleum bo2k ah
mangga nyanggakeun kade ulah khilap ngado'a nyak .... nuhun lady

punten nya tadi wengi chika teu tiasa ngiringan begadang...
punten ah kanggo east_ladi sareng maston....
tadi wengi chika kulem ti payun teu nyarios2 heula...

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 4:38 pm

nya teu nanaon chik anu penting mah nyambung deui we didieu Razz

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:42 pm

east_lady wrote:nya teu nanaon chik anu penting mah nyambung deui we didieu Razz

hayu atuh... saha anu bade ngabuka obrolan ti payun????
mangga east atanapi maston tipayun....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 10:12 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya teu nanaon chik anu penting mah nyambung deui we didieu Razz

hayu atuh... saha anu bade ngabuka obrolan ti payun????
mangga east atanapi maston tipayun....

nya ayeuna dikawitan ku sim kuring nya
dupi chika tos dameul atanapi masih kul ?

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 11:25 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya teu nanaon chik anu penting mah nyambung deui we didieu Razz

hayu atuh... saha anu bade ngabuka obrolan ti payun????
mangga east atanapi maston tipayun....

nya ayeuna dikawitan ku sim kuring nya
dupi chika tos dameul atanapi masih kul ?

sumuhun mangga....
ari east nyalira kumaha???? tos damel atanapi masih kul????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Wed Nov 07, 2007 1:27 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya teu nanaon chik anu penting mah nyambung deui we didieu Razz

hayu atuh... saha anu bade ngabuka obrolan ti payun????
mangga east atanapi maston tipayun....
mangga we diteraskeun ulah pasea sekedap deui abdi bade pamit
upami teu aya wagelan enjing nembe tiasa kadiyeu deui

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 7:28 pm

maston wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya teu nanaon chik anu penting mah nyambung deui we didieu Razz

hayu atuh... saha anu bade ngabuka obrolan ti payun????
mangga east atanapi maston tipayun....
mangga we diteraskeun ulah pasea sekedap deui abdi bade pamit
upami teu aya wagelan enjing nembe tiasa kadiyeu deui

akang nembe oge dongkap... maeunya atos angkat deui atuh!!!!
akang teh nuju sibuk naona atuh????
bade kamana ieu teh????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 7:39 pm

chica si akang mah teu keudah ditaros deui
maklum we atuh ayeuna teh nuju musim hujan janteun kahoyong na teh cakeut sareung selimut anu ramoan lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:32 pm

muhun...
jigana mah si akang teh nuju mojok sareng kabogohna....
hehehe....
kang atos atuh tong duduaan wae...
bilih nu ka tilu setan....
hehehehe....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Sponsored content Today at 7:14 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik