Wilujeung Sumping

Halaman 3 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 9:37 pm

hehehe ulah digeureuh geureuh bilih pundung lol!
keun we sina wareugeun

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:59 pm

east... urang we atuh nu katiluna....
bade moal... ambeh si akang teh geura2 ngepost didieu deui....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Thu Nov 08, 2007 2:11 am

chika_bdg wrote:east... urang we atuh nu katiluna....
bade moal... ambeh si akang teh geura2 ngepost didieu deui....

urang anu bakal janteun katilu sareung ka opat na hihihihi

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Thu Nov 08, 2007 12:00 pm

tah akang...
ayeuna mah moal tiasa duduaan deui da anu katilu sareng kaopatna teh chika sareng east!!!!!
enggalan atuh post didieu deui....
ulah aber-aberan wae kang!!!!!

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Thu Nov 08, 2007 4:21 pm

chika_bdg wrote:tah akang...
ayeuna mah moal tiasa duduaan deui da anu katilu sareng kaopatna teh chika sareng east!!!!!
enggalan atuh post didieu deui....
ulah aber-aberan wae kang!!!!!
siakang na tos teu emuteun kanu enggal crying

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Thu Nov 08, 2007 6:00 pm

akang!!!! akang!!!! akang!!!!!
akang maston!!!!
kumaha atuh iyeu????
maeunya tega ninggalkeun east didieu!!!!
jep....jep.... jep.... atos east tong nangis wae.....
kang.... iyeu kumaha east??? tanggung jawab atuh kang!!!!
tong lumpat kitu wae.....

jep... jep... atos east... atos....
engke ku chika dipilarian
ambeh si akang kersa tanggung jawab ka east...
tenang heula nya east....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Thu Nov 08, 2007 7:20 pm

nyeuri nyeuri teuing moal beunang diubaran... eh naha geuning janteun ngahaleuang talaq 3 lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Sun Nov 11, 2007 7:00 pm

har atuh... ari east???

kumaha east???
mual2 keneh teu??? tos sabaraha minggon telat teh????
sareng nuju hararoyong naon????
kedah dicumponan ari aya kahoyong teh bilih utunna ngelay.....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sun Nov 11, 2007 9:44 pm

chika_bdg wrote:har atuh... ari east???

kumaha east???
mual2 keneh teu??? tos sabaraha minggon telat teh????
sareng nuju hararoyong naon????
kedah dicumponan ari aya kahoyong teh bilih utunna ngelay.....

sosoloyongan ayeuna oge jiga lauk anu mabok kapanasan lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Wed Nov 14, 2007 7:15 am

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:har atuh... ari east???

kumaha east???
mual2 keneh teu??? tos sabaraha minggon telat teh????
sareng nuju hararoyong naon????
kedah dicumponan ari aya kahoyong teh bilih utunna ngelay.....

sosoloyongan ayeuna oge jiga lauk anu mabok kapanasan lol!

berarti benernya????
tuh kang maston kumaha atuh???

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Nov 14, 2007 5:37 pm

nya teu kukumaha ayeuna mah urang syukuran wae Razz

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Wed Dec 26, 2007 1:55 pm

chacha wrote:east... urang we atuh nu katiluna....
bade moal... ambeh si akang teh geura2 ngepost didieu deui....
sok atu urang lajeungkeun deui ...
abdi unggal dinteun ge aya wae ol ngan eweuh batur
supados teu lami teuing pm wae ka abdi nyak
insyaalloh abdi langsung kadieu,... nuhun ah tos ngramekeun
forum sunda, forum urang sadayana

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Dec 26, 2007 2:01 pm

kan maston aya keneh didieu teu ?

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Wed Dec 26, 2007 3:33 pm

naik perahu

numpang lewaaatttt

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 5:31 pm

numpang lewat wae. cik riren heula atuh didieu cheers

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sat Dec 29, 2007 5:39 pm

hi
eta aya lady geuning

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 5:42 pm

odeh wrote:hi
eta aya lady geuning

muhun aya. bade kamana atuh ?

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sat Dec 29, 2007 5:44 pm

east_lady wrote:
odeh wrote:hi
eta aya lady geuning

muhun aya. bade kamana atuh ?
kabeneran pisan
odeh teh bade masihan oleh2 kanggo lady
hadiah buatmu

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 5:46 pm

geuning anu dibungkus teh bangkong ...lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sat Dec 29, 2007 5:49 pm

east_lady wrote:geuning anu dibungkus teh bangkong ...lol!
sumuhun pan eta karesep lady mah
bangkong di seupan teras dipurulukan kalapa meunang marud bounce

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 5:56 pm

muntah muntah ari odeh neumbe kaluar ti RS jiwa atanapi neumbe uih teuras kumat deui kitu kaget

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sat Dec 29, 2007 6:00 pm

east_lady wrote:muntah muntah ari odeh neumbe kaluar ti RS jiwa atanapi neumbe uih teuras kumat deui kitu kaget
mabuk yuk seueur teuing ngaleueut bajigur ieu teh
janten kieu

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 6:03 pm

sugan teh seueur ngaeueut red label hahahah

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sat Dec 29, 2007 9:08 pm

wilujeng sumping tahun anyar 2008

dua dinten deui urang kantunkeu tahun 2007
urang sambut tahun 2008
mugiya ditahun nu enggal leuwih ningkat katakwananana, aamiin

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 9:16 pm

maston wrote:wilujeng sumping tahun anyar 2008

dua dinten deui urang kantunkeu tahun 2007
urang sambut tahun 2008
mugiya ditahun nu enggal leuwih ningkat katakwananana, aamiin

muhun palurah. ngan abdi mah moal ngiringan thn baru. soalna thn baru abdi mah sasih muharam Very Happy

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Sat Dec 29, 2007 9:36 pm

east_lady wrote:
maston wrote:wilujeng sumping tahun anyar 2008

dua dinten deui urang kantunkeu tahun 2007
urang sambut tahun 2008
mugiya ditahun nu enggal leuwih ningkat katakwananana, aamiin

muhun palurah. ngan abdi mah moal ngiringan thn baru. soalna thn baru abdi mah sasih muharam Very Happy
muhun abdi oge kitu ... ngan abdi aya uleman ti perusahaan kanggo nyambut tahun anyar ... lumayan we bari nyate gratis yihaaa yihaaa

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 9:38 pm

siip lah

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Mon Dec 31, 2007 10:10 am

naik perahu

saha anu bade ngiring paparahuan
citarum mudal yeuuh

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Dec 31, 2007 4:33 pm

odeh wrote:naik perahu

saha anu bade ngiring paparahuan
citarum mudal yeuuh
alim ah sieun leubeut angin ngakak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Mon Dec 31, 2007 6:52 pm

gampil atuh abus angin mah...
tinggal kaluar keun we ti handap
kieu tah...
ngeledeks
preeetttt

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Sponsored content Today at 3:19 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 3 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik