Wilujeung Sumping

Halaman 4 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Dec 31, 2007 6:56 pm

odeh wrote:gampil atuh abus angin mah...
tinggal kaluar keun we ti handap
kieu tah...
ngeledeks
preeetttt


teu bisa kitu atuh... keudah na oge ngaeueut tolak angin tonjok

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 01, 2008 11:14 pm

eta si lady
ka odeh teh bisana ngan nonjokan wae atuh

sugan kudu di kieu geura

rasain nih

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Tue Jan 01, 2008 11:15 pm

odeh wrote:eta si lady
ka odeh teh bisana ngan nonjokan wae atuh

sugan kudu di kieu geura

rasain nih

nangis nangis nangis nangis nyeuri kin bade diwartos keun ka sibapak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 01, 2008 11:19 pm

weeww geuning!!!
gerewegan si lady mah
make rek bebeja ka bapana sagala.

urang damai we atuh

duel

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Tue Jan 01, 2008 11:20 pm

odeh wrote:weeww geuning!!!
gerewegan si lady mah
make rek bebeja ka bapana sagala.

urang damai we atuh

duel

no way punteun keudah damai sareung anu kitu lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 01, 2008 11:22 pm

waduh!!
ngajak perang atuh eta mah

dor dor

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Tue Jan 01, 2008 11:23 pm

odeh wrote:waduh!!
ngajak perang atuh eta mah

dor dor

sok lah urang perang.. siapa takut tembak tembak tembak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 01, 2008 11:32 pm

tapi lamun katembak ulah ceuriknya

laser

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Tue Jan 01, 2008 11:35 pm

odeh wrote:tapi lamun katembak ulah ceuriknya

laser

moal ceurik.... langsung dikubur terbang terus jatuh

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Tue Jan 01, 2008 11:45 pm

ngiringan ih.....
nyarioskeun naon ieu teh????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Tue Jan 01, 2008 11:47 pm

chacha wrote:ngiringan ih.....
nyarioskeun naon ieu teh????

sok atuh kaleubeut... tuh aya kang odeh anu gote seep

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 01, 2008 11:48 pm

kade cha!
bilih kapecretan getih
ulah cakeut teuing

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Tue Jan 01, 2008 11:56 pm

odeh wrote:kade cha!
bilih kapecretan getih
ulah cakeut teuing

getih naon ??? mencit marmot kitu ngakak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Wed Jan 02, 2008 12:00 am

leutik teuing marmot mah ah.
meuncit gajah we

euleuh2 itu gajah na kabur

ngeledeks

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Jan 02, 2008 12:04 am

odeh wrote:leutik teuing marmot mah ah.
meuncit gajah we

euleuh2 itu gajah na kabur

ngeledeks

meuncit odeh lol! deal teu ??????

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Wed Jan 02, 2008 12:06 am

alim ah bade meuncit odeh mah

kabuuuurrrrr

naik perahu

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Jan 02, 2008 12:09 am

odeh wrote:alim ah bade meuncit odeh mah

kabuuuurrrrr

naik perahu

woi.... woi.... woi...... ulah kabur atuh itu batur tos ngantosan dagingna lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Wed Jan 02, 2008 12:13 am

meuncit odeh???
asik tah jigana....
odeh dagingna amis teu???? makan yuk
mun pait mah alim ah....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Jan 02, 2008 12:34 am

chacha wrote:meuncit odeh???
asik tah jigana....
odeh dagingna amis teu???? makan yuk
mun pait mah alim ah....

daging odeh mah pahang... lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Bunga_Terlarang on Wed Jan 02, 2008 7:37 am

east_lady wrote:
chacha wrote:meuncit odeh???
asik tah jigana....
odeh dagingna amis teu???? makan yuk
mun pait mah alim ah....

daging odeh mah pahang... lol!


affraid eleuh pahang mah atuh teu raos ah..
na make bisa pahang kitu nya.??? lol!

Bunga_Terlarang
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 39
Lokasi : sekitar sini
Status : Rumet
Hobby : emm,, Banyak Males nyebutinnya.
Registration date : 31.12.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Wed Jan 02, 2008 9:19 am

saha nya nu ngadahar daging odeh
siga sumanto atanapi ibu sumanto
bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
naha tahun 2008 ge nembe jol
tos aya nu korban di peuncit

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Wed Jan 02, 2008 11:19 pm

maston wrote:saha nya nu ngadahar daging odeh
siga sumanto atanapi ibu sumanto
bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
naha tahun 2008 ge nembe jol
tos aya nu korban di peuncit

tadina odeh bade bade dipencit... ngan tos digentos ku gajah,, kumargi daging odeh mah pahang lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Fri Jan 04, 2008 8:48 pm

east_lady wrote:

tadina odeh bade bade dipencit... ngan tos digentos ku gajah,, kumargi daging odeh mah pahang lol!
nu badang panjang eta keur lady ..........
lamun abi nu lebar nyak ... ceulina gajah

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  chacha on Sun Jan 06, 2008 1:02 am

maston wrote:saha nya nu ngadahar daging odeh
siga sumanto atanapi ibu sumanto
bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
naha tahun 2008 ge nembe jol
tos aya nu korban di peuncit

funny
kang maston...
leres lamun pameget nuang daging odeh disebatna sumanto
tapi upami anu nuangna istri sanes ibu sumanto...
nu leresna sumanti.... funny

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Sun Jan 06, 2008 12:17 pm

naik perahu

urang bagikeun ah dagingna!

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Jan 07, 2008 1:55 am

odeh wrote:naik perahu

urang bagikeun ah dagingna!

sok atuh urang bagikeun siap can odeh ngakak ngakak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Mon Jan 07, 2008 2:04 am

chacha wrote:
kang maston...
leres lamun pameget nuang daging odeh disebatna sumanto
tapi upami anu nuangna istri sanes ibu sumanto...
nu leresna sumanti.... funny
cha: sumanto eta pan di purbalingga .. mun di bandung janten sumanta
lady: wilujeung wayah kiyeu nyak

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  east_lady on Mon Jan 07, 2008 2:13 am

maston wrote:
chacha wrote:
kang maston...
leres lamun pameget nuang daging odeh disebatna sumanto
tapi upami anu nuangna istri sanes ibu sumanto...
nu leresna sumanti....
cha: sumanto eta pan di purbalingga .. mun di bandung janten sumanta
lady: wilujeung wayah kiyeu nyak

sono ieu teh ka capo janteun sateuacan kuleum teh ngalongok capo heula supados tenang funny

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  maston on Mon Jan 07, 2008 6:42 am

east_lady wrote:

sono ieu teh ka capo janteun sateuacan kuleum teh ngalongok capo heula supados tenang funny

mangga wayah kiyeu aya nu sumping gareulis .. ulah khilap sateacan kuleum ngado'a heula
ulah khawartos capo aman aya abi nu ngaronda dugi ka enjing

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  odeh on Tue Jan 08, 2008 6:03 pm

naik perahu

ngiring ngalangkung ah

odeh
Capo mania
Capo mania

Jumlah posting : 56
Registration date : 16.12.07

Statistik
Point:
1/0  (1/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Wilujeung Sumping

Post  Sponsored content Today at 9:08 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 4 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik