tong isin2

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: tong isin2

Post  durasi on Sun Aug 05, 2007 2:30 pm

cing atuh meni teu gaduh acis wae..ngerakeun cyclops
neng sus..damang queen

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  99 on Sun Aug 05, 2007 6:31 pm

tah ayeuna mah tos gaduh
gope lol!

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  durasi on Mon Aug 06, 2007 6:06 pm

99 wrote:tah ayeuna mah tos gaduh
gope lol!
hah...gope jang meuli cilok eta mah lol!

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Wed Aug 15, 2007 11:24 am

99 wrote:isin ah nuju teu gaduh artos ngeledeks
Sami abdi ge teu gaduh artos malah ka utang we nu ngabebreug segunung

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  durasi on Wed Aug 15, 2007 8:37 pm

maston wrote:
99 wrote:isin ah nuju teu gaduh artos ngeledeks
Sami abdi ge teu gaduh artos malah ka utang we nu ngabebreug segunung
matakna bayar tong kalahka dijajankeun wae, atawa jang ngajajanan awewe nya...ngakuuu sunny lol!

durasi
VIP
VIP

Female
Jumlah posting : 572
Lokasi : dilangit paling langit
Status : double ma susi susanti..wew
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
10/100  (10/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Thu Aug 16, 2007 3:34 pm

durasi wrote:
maston wrote:
99 wrote:isin ah nuju teu gaduh artos ngeledeks
Sami abdi ge teu gaduh artos malah ka utang we nu ngabebreug segunung
matakna bayar tong kalahka dijajankeun wae, atawa jang ngajajanan awewe nya...ngakuuu sunny lol!
Wuadduh nginterogasi nih ye kudu ngaku...... seer pangabutuh we jadi loba utang negara oge bogaheun utang sampai ka trilyun2nan,...... MERDEKA !

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  99 on Fri Aug 17, 2007 8:14 pm

durasi wrote:
99 wrote:tah ayeuna mah tos gaduh
gope lol!
hah...gope jang meuli cilok eta mah lol!
maksadna gope juta panginten
bingung yeuh bade dinaonkeun lol!

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Fri Aug 17, 2007 8:54 pm

99 wrote:
durasi wrote:
99 wrote:tah ayeuna mah tos gaduh
gope lol!
hah...gope jang meuli cilok eta mah lol!
maksadna gope juta panginten
bingung yeuh bade dinaonkeun lol!
ulah bingung lamun tos sadayana cekap sumbangkeun wae ka fakir miskin ............ MERDEKA

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Fri Sep 28, 2007 8:02 pm

ngiringan ah didieu
dupi piribumina araya kitu ?
mani tiiseun kieu

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 7:08 am

punten ah kasadayana....
chika ngiring ngalangkung....
kumaha dararamang sadayana?????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Fri Nov 02, 2007 7:33 pm

chika_bdg wrote:punten ah kasadayana....
chika ngiring ngalangkung....
kumaha dararamang sadayana?????
alhamdulillah sae .. mangga ton isin isin chika
calik heula atuh bari ngaleeut

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 8:36 pm

maston wrote:
chika_bdg wrote:punten ah kasadayana....
chika ngiring ngalangkung....
kumaha dararamang sadayana?????
alhamdulillah sae .. mangga ton isin isin chika
calik heula atuh bari ngaleeut

sumuhun... mangga...
teu nanaon kitu ari chika linggih heula di dieu....
nuju ngaraleeut naon????
chika hoyong atuh... tiasa nyungkeun teu leeutanna???

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 6:38 am

mangga nyanggakeun chika tong isin

dilembur sorangan mah

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 12:29 pm

maston wrote:mangga nyanggakeun chika tong isin

dilembur sorangan mah

ah chika mah da isin keneh... kumargi chika mah enggal didieuna oge....
bilih aya kalepatan anu teu kahaja chika lakukeun...
janten teu wantun ari bade kukumaha oge....
punten ah kasadayana....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 7:44 pm

abdi oge rumaos enggal keneh didieu teh asa nyorangan teu gaduh rencang,, ngan ngawanoh keun nyalira we ngiring nimrung kaitu kadieu senyum

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 9:52 pm

east_lady wrote:abdi oge rumaos enggal keneh didieu teh asa nyorangan teu gaduh rencang,, ngan ngawanoh keun nyalira we ngiring nimrung kaitu kadieu senyum
mboh nu enggal mboh nu lami nu aya di dieu sadayana oge balad ... sadaya wargi capo
oge kanggo chika ulah sieun sieun mangga nyanggakeun sing betah di dieu batur salembur

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 10:53 pm

east_lady wrote:abdi oge rumaos enggal keneh didieu teh asa nyorangan teu gaduh rencang,, ngan ngawanoh keun nyalira we ngiring nimrung kaitu kadieu senyum

sumuhun bener east_lady asa kumaha kitu nya upami enggal teh. asa jadi nyalira teu gaduh rerencangan, da teu kenal sareng sasaha kieu... bade tumaros tipayun bilih ngaganggu....
mun teu naros bilih disebat somse....
asa janteun teu paruguh rarasaan....


maston wrote:
east_lady wrote:abdi oge rumaos enggal keneh didieu teh asa nyorangan teu gaduh rencang,, ngan ngawanoh keun nyalira we ngiring nimrung kaitu kadieu senyum
mboh nu enggal mboh nu lami nu aya di dieu sadayana oge balad ... sadaya wargi capo
oge kanggo chika ulah sieun sieun mangga nyanggakeun sing betah di dieu batur salembur

sumuhun atuh ari kitu mah hatur nuhun pisan....
chika bingah pisan...
tapi punten maston da chika mah teucan caket sareng sasaha janten rada teu ararenak kieu.....
upami bade nimbrung dimamana.... rada sieun keneh teu wantun ah....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 11:21 pm

teu keudah sieun sieun neng da peuraosan mah teu aya singa didieu teh
kumargi urang sami enggal .. nya urang nimrung dimana wae queen

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:45 pm

east_lady wrote:teu keudah sieun sieun neng da peuraosan mah teu aya singa didieu teh
kumargi urang sami enggal .. nya urang nimrung dimana wae queen

sumuhun leres eta mah east.... da didieu mah sanes kandang singa.... Very Happy
janten kedah kumaha atuh??? urang mah ngiring nimbrung wae nya...
nupenting mah teu ngisinkeun batur.... Very Happy leres teu???
tapi kumaha deui... da chika mah rumaos enggal jadi sesah bade kitu kieu...
sareng teu acan caket sareng sasaha janten bingung kukumahana....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  maston on Mon Nov 05, 2007 2:23 am

east_lady wrote:teu keudah sieun sieun neng da peuraosan mah teu aya singa didieu teh
kumargi urang sami enggal .. nya urang nimrung dimana wae queen
tah lereus kitu tong isin isin nimbrung we kamana.. kumaha lamun didamelkeun thread nu enggal ... ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 3:02 am

maston wrote:
east_lady wrote:teu keudah sieun sieun neng da peuraosan mah teu aya singa didieu teh
kumargi urang sami enggal .. nya urang nimrung dimana wae queen
tah lereus kitu tong isin isin nimbrung we kamana.. kumaha lamun didamelkeun thread nu enggal ... ?

satuju pisan kang.. anu penting mah tiasa dianggo mojok cheers

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:29 am

sumuhun atuh ari kitu mah....
hayu atuh urang mojok sasarengan.....
enakna naonnya upami nuju mojok kieu???

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 4:30 pm

chika_bdg wrote:sumuhun atuh ari kitu mah....
hayu atuh urang mojok sasarengan.....
enakna naonnya upami nuju mojok kieu???

nya raos na mah nyarita keun tentang romance we lah anu babari king

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 10:24 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:sumuhun atuh ari kitu mah....
hayu atuh urang mojok sasarengan.....
enakna naonnya upami nuju mojok kieu???

nya raos na mah nyarita keun tentang romance we lah anu babari king

sok atuh....
atos garaduh kabogoh teuacan????
sok atuh curhatkeun didieu......

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 11:23 pm

kabogoh mah gaduh ngan duka bogoheun heunte na mah kirang uninga Rolling Eyes

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  Admin on Tue Nov 06, 2007 3:18 am

emangna kabogoh anjeun aya ti mana ayeuna? abdi mah yakin kabogoh anjeun teh bogoheun ka anjeun,

Admin
.
.

Male
Jumlah posting : 1179
Age : 34
Status : single
Hobby : Ngutak ngatik
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
100/100  (100/100)
Warning:
3/3  (3/3)
Thank:
1000/1000  (1000/1000)

Lihat profil user http://cafepojok.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 11:20 am

DEW4_PET1R wrote:emangna kabogoh anjeun aya ti mana ayeuna? abdi mah yakin kabogoh anjeun teh bogoheun ka anjeun,

ari akang dewa tiasa sundaan geuning.... affraid affraid
diwulang dimana kang????
sumuhun east chika oge yakin si ituna bogoheun oge... tong hawaktos ah..... Very Happy
ari akang maston kumaha??? tos aya teu acan????
sareng akang dewa kumaha???? atos gaduh kabogoh???? Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 11:25 am

kang dewa!!!!!!!!!!
teu acan uih geuning!!!!!!!!!!!!!!! awas lu tonjok

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  east_lady on Tue Nov 06, 2007 4:41 pm

duka dimana anjeuna teh ?? ngan anu jelas mah ahte tos ngait kamanehna .. teuing iraha asup na rasa kana jeuro dada No

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 10:55 pm

east_lady wrote:duka dimana anjeuna teh ?? ngan anu jelas mah ahte tos ngait kamanehna .. teuing iraha asup na rasa kana jeuro dada No

naha beut kitu atuh???? maeunya east teu terang dimanana??? apan bogoh!!!! terus eta teh saha atuh??? chika mah asa rada lieur.....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: tong isin2

Post  Sponsored content Today at 3:21 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik