punten

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: punten

Post  maston on Sun Jul 22, 2007 6:27 pm

sus wrote:
maston wrote:
sus wrote:
maston wrote:
99 wrote:jerman na palih mana kang maston?
Aturnuhun 99: abdi jermanna teh di Jejer Kauman balih kidulna ,... lamun teh sus ti Jepang Jejer lapang balih kencana hi
]
bisa wae
ngarah leuwih gaya abdi ti jerman,.. neng eta avatarna ziga lain urang sunda nya , .... punteun maghrib heula neng
emang sanes urang sunda
nya kitu lah mun leres eta gambarna siga ti jerman ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  99 on Mon Jul 23, 2007 10:01 pm

hahahaha aya arek kauman toh lol!

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  maston on Tue Jul 24, 2007 9:33 pm

99 wrote:hahahaha aya arek kauman toh lol!

wah akang nembe terang nu ti PERANCIS ge aya ... tah ti tasik kawetan deui PRAPATAN CIAMIS

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 7:11 am

maston wrote:
99 wrote:hahahaha aya arek kauman toh lol!

wah akang nembe terang nu ti PERANCIS ge aya ... tah ti tasik kawetan deui PRAPATAN CIAMIS

punten ah bade ngiringan ngalngkung....
upami iyeu nuju nyarioskeun naonnya????
saha anu ti prancis teh...????
parapatan ciamis....????
aduh... punten pisan kanggo sadayana upami abdi lempat sambung.... Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  maston on Fri Nov 02, 2007 4:16 pm

chika_bdg wrote:

punten ah bade ngiringan ngalngkung....
upami iyeu nuju nyarioskeun naonnya????
saha anu ti prancis teh...????
parapatan ciamis....????
aduh... punten pisan kanggo sadayana upami abdi lempat sambung.... Very Happy
punteun bade tumaros ari chika bdgna balihmana ... teras bade ngalangkung kamarana .?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 8:40 pm

maston wrote:
chika_bdg wrote:

punten ah bade ngiringan ngalngkung....
upami iyeu nuju nyarioskeun naonnya????
saha anu ti prancis teh...????
parapatan ciamis....????
aduh... punten pisan kanggo sadayana upami abdi lempat sambung.... Very Happy
punteun bade tumaros ari chika bdgna balihmana ... teras bade ngalangkung kamarana .?

chika mah bandungna caket carefour anu enggal tea...
sumuhun chika oge teu terang bade ngalangkung kamana ieu teh.... Very Happy
hoyongnamah ngiringan nyarios didieu...
tapi da kumaha atuh chika teh teu ngartos nuju nyarioskeun naon ieu teh...
chika mah ngiringan hungkul....

punten ah ka sadayana....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  Admin on Fri Nov 02, 2007 11:32 pm

punten kanggo sadayana, upamu abdi tiasa ngiringan nyisi didieu sareng sadayana??? Smile

Admin
.
.

Male
Jumlah posting : 1179
Age : 34
Status : single
Hobby : Ngutak ngatik
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
100/100  (100/100)
Warning:
3/3  (3/3)
Thank:
1000/1000  (1000/1000)

Lihat profil user http://cafepojok.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Fri Nov 02, 2007 11:39 pm

DEW4_PET1R wrote:punten kanggo sadayana, upamu abdi tiasa ngiringan nyisi didieu sareng sadayana??? Smile

mangga atuh linggih didieu....
da abdi oge nuju ngiring ngalangkung hungkul
sambari ngiring ngaleeut yuk!!!!
da didieu mah resep, abdi oge dipasihan leeuten...
janten wae abdi leeut heula didieu....
meni bingah teh abdi....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 6:36 am

DEW4_PET1R wrote:punten kanggo sadayana, upamu abdi tiasa ngiringan nyisi didieu sareng sadayana??? Smile

mangga mas DP
iyeu semah tebih chika disuguhan atuh karunaeun
sakanteunan atuh mas DP mondok di dieu

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 12:35 pm

maston wrote:
DEW4_PET1R wrote:punten kanggo sadayana, upamu abdi tiasa ngiringan nyisi didieu sareng sadayana??? Smile

mangga mas DP
iyeu semah tebih chika disuguhan atuh karunaeun
sakanteunan atuh mas DP mondok di dieu

mangga atuh DEW4...
lebeut heula... iyeu aya leeuteun ti maston, urang diopi sasarengan....
sateuacanna hatur nuhun atos dipasihan leueuteun....

kumaha maston??? bade dipiwarang mondok wae DEW4 teh didieu???
upami kitu mah mangga atuh mondok sing sering di dieu...

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 7:40 pm

ngiringan ah didieu sugan we aya nu kenal

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  maston on Sun Nov 04, 2007 9:59 pm

kang DP tah saur neng chika sakanteunan mondok aya kamar nu kosong keneuh kanggo east-lady oge mondok nyak .. sanajan nembe teupang sugan we aya rerencangan deui urang pegeuhkeun silaturahmi sesama wrgi sunda

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 10:36 pm

maston wrote:kang DP tah saur neng chika sakanteunan mondok aya kamar nu kosong keneuh kanggo east-lady oge mondok nyak .. sanajan nembe teupang sugan we aya rerencangan deui urang pegeuhkeun silaturahmi sesama wrgi sunda

ih... ari maston, kumaha......
sanes maston anu nawaran mondok???
chika mah da ngiringan maston, lamun saur maston aya nya berarti aya.... Smile

lamun kitu hayu atuh urang mondok sasarengan.....
kanggo kang DEW4 hayu janten teu mondokna???
kanggo east-lady hayu diantosan mondok ku chika
kanggo maston bade diamana yeuh mondokna...
sumuhun urang pageuhkeun silaturahmi sareng tong hilap urang ngarumpi.... Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 10:38 pm

maston wrote:kang DP tah saur neng chika sakanteunan mondok aya kamar nu kosong keneuh kanggo east-lady oge mondok nyak .. sanajan nembe teupang sugan we aya rerencangan deui urang pegeuhkeun silaturahmi sesama wrgi sunda

mondok dimana ?? no sabaraha kamar na scratch

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 10:58 pm

east_lady wrote:
maston wrote:kang DP tah saur neng chika sakanteunan mondok aya kamar nu kosong keneuh kanggo east-lady oge mondok nyak .. sanajan nembe teupang sugan we aya rerencangan deui urang pegeuhkeun silaturahmi sesama wrgi sunda

mondok dimana ?? no sabaraha kamar na scratch

tah eta chika oge teu terang bade mondok dimana sareng kamar nomer sabaraha...
da chika oge ngantosan dipasihan terang ku maston....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 11:18 pm

urang ngineup di di hilton wae kumaha satuju teu ?

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:48 pm

east_lady wrote:urang ngineup di di hilton wae kumaha satuju teu ?

chika mah hayu2 wae... bade diajakan diamana-mana oge...
tapi kumaha DEW4 sareng maston....
satuju moalnya???

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  maston on Mon Nov 05, 2007 2:07 am

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:urang ngineup di di hilton wae kumaha satuju teu ?

chika mah hayu2 wae... bade diajakan diamana-mana oge...
tapi kumaha DEW4 sareng maston....
satuju moalnya???
abdi mah cekap sare di garasi bari nungguan mobil, chika n lady mangga di kamar

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 3:06 am

maston wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:urang ngineup di di hilton wae kumaha satuju teu ?

chika mah hayu2 wae... bade diajakan diamana-mana oge...
tapi kumaha DEW4 sareng maston....
satuju moalnya???
abdi mah cekap sare di garasi bari nungguan mobil, chika n lady mangga di kamar

aduh moal tega atuh ari kitu mah.. piraku sim kuring dikamaran ari siakang di gemrong reungit.. karunya teuing atuh

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:24 am

maston wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:urang ngineup di di hilton wae kumaha satuju teu ?

chika mah hayu2 wae... bade diajakan diamana-mana oge...
tapi kumaha DEW4 sareng maston....
satuju moalnya???
abdi mah cekap sare di garasi bari nungguan mobil, chika n lady mangga di kamar

ah meni sok kitu.... maeunya abdi sareng east kulem di kamar ari maston di garasi....
maeunya kitu!!! da teu tega atuh bade dikukumaha oge....
jabaning di garasi mah tiis, seeur reungit kitu....

kumaha atuh east???? urang ajakan wae maston teh....
tibatan kulem di garasi nyalira, dedeuh teuing kang....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 4:34 pm

hehehehe chicka mah siga anu katiisan wae,,
nya urang ajak we lah sugan we tiasa dijanteun keun selimut lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 10:03 pm

east_lady wrote:hehehehe chicka mah siga anu katiisan wae,,
nya urang ajak we lah sugan we tiasa dijanteun keun selimut lol!


hahah.... leres neng....
maston kumaha???? bade moal ngiringan didieu....????
hayu geura.... enakeun didieu mah.....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 10:06 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:hehehehe chicka mah siga anu katiisan wae,,
nya urang ajak we lah sugan we tiasa dijanteun keun selimut lol!


hahah.... leres neng....
maston kumaha???? bade moal ngiringan didieu....????
hayu geura.... enakeun didieu mah.....

hararaneut yeuh .. kamana siakang na oge teu aya geuning malah kabur

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 10:58 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:hehehehe chicka mah siga anu katiisan wae,,
nya urang ajak we lah sugan we tiasa dijanteun keun selimut lol!


hahah.... leres neng....
maston kumaha???? bade moal ngiringan didieu....????
hayu geura.... enakeun didieu mah.....

hararaneut yeuh .. kamana siakang na oge teu aya geuning malah kabur

sumuhun si akang teh kamana nya....
kang?????? akang????? aya dimana?????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 11:18 pm

saurna sikang moal tiasa OL nuju kilir kanu kolot dansa

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 11:21 pm

east_lady wrote:saurna sikang moal tiasa OL nuju kilir kanu kolot dansa

hahaha....
bener eta teh east????
aduh si akang meni tega kieunya....
ninggalkeun teu aya kabar....
kumaha kang kabarna anu diditu????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 7:45 pm

jol anjeun datang deui study

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:24 pm

muhun si akang teh.....
kamana wae????
datang... uih... datang.... uih....
kumaha atuh kang iyeu teh????
bade diteraskeun wae atanapi moal???? Very Happy

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 9:42 pm

urang milarian anu enggal we lah mending oge,, tom cruise oge aya keneh hihihihi

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:53 pm

east_lady wrote:urang milarian anu enggal we lah mending oge,, tom cruise oge aya keneh hihihihi

haha....
muhun... satuju!!!!
tom cruise wae lah...
da si akang maston mah teu tiasa diandelkeun....
teu aya wae....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: punten

Post  Sponsored content Today at 7:09 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik