Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Halaman 1 dari 3 1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Ibu__Per! on Wed Apr 25, 2007 2:06 pm

Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  99 on Wed Apr 25, 2007 10:11 pm

cing atuh misro na mana romantis

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Ibu__Per! on Thu Apr 26, 2007 9:13 am

99 wrote:cing atuh misro na mana romantis

tungguan nyak misrona keur di goreng keneh....ari dongkap teh tong isuk-isuk teuing atuh..... ieu ngaleueut teh haneut heula nyak.......ameh seger panonna...... bersulang

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  NEO on Thu Apr 26, 2007 7:36 pm

Ibu__Per! wrote:Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah
wah aya naon wae yeuh cheers
sangu goreng aya teu lol!

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  99 on Thu Apr 26, 2007 9:07 pm

Ibu__Per! wrote:
99 wrote:cing atuh misro na mana romantis

tungguan nyak misrona keur di goreng keneh....ari dongkap teh tong isuk-isuk teuing atuh..... ieu ngaleueut teh haneut heula nyak.......ameh seger panonna...... bersulang
kopi pait we lah neng, 2 gelas mah bersulang

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  99 on Thu Apr 26, 2007 9:33 pm

NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah
wah aya naon wae yeuh cheers
sangu goreng aya teu lol!
aya
sangu goreng pakumis palebah simpang dago cool

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Ibu__Per! on Fri Apr 27, 2007 9:47 am

NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah
wah aya naon wae yeuh cheers
sangu goreng aya teu lol!

tentu we aya, warung eneng tea...... badhe sangu goreng sendal jepit atanapi steak......... (aya macem-macem steak lho...)
sareung ngaleueut naon atuh......... ngomel

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  NEO on Fri Apr 27, 2007 9:30 pm

Ibu__Per! wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah
wah aya naon wae yeuh cheers
sangu goreng aya teu lol!

tentu we aya, warung eneng tea...... badhe sangu goreng sendal jepit atanapi steak......... (aya macem-macem steak lho...)
sareung ngaleueut naon atuh......... ngomel
wah mesen atuh hiji neng cheers
ejeung kopi pahitna nyak opat gelas bersulang

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Ibu__Per! on Tue May 01, 2007 9:25 am

NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah
wah aya naon wae yeuh cheers
sangu goreng aya teu lol!

tentu we aya, warung eneng tea...... badhe sangu goreng sendal jepit atanapi steak......... (aya macem-macem steak lho...)
sareung ngaleueut naon atuh......... ngomel
wah mesen atuh hiji neng cheers
ejeung kopi pahitna nyak opat gelas bersulang

Aih...si akang teh meuni kemaruk pisan, opat gelas teh ku sorangan? affraid

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Ibu__Per! on Tue May 01, 2007 9:25 am

NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:Mangga-mangga caralik didieu.....ameh rame warungna sakanteunan pesen naon nyak....tong caralik hungkul engke bangkrut warungna ....
Sok atuh di antosan ku eneng..... cium lagi ah
wah aya naon wae yeuh cheers
sangu goreng aya teu lol!

tentu we aya, warung eneng tea...... badhe sangu goreng sendal jepit atanapi steak......... (aya macem-macem steak lho...)
sareung ngaleueut naon atuh......... ngomel
wah mesen atuh hiji neng cheers
ejeung kopi pahitna nyak opat gelas bersulang

Aih...si akang teh meuni kemaruk pisan, opat gelas teh ku sorangan? affraid

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Fri Jul 13, 2007 11:37 am

Punteun bade taruang neng ?... kamana sarepieu geuning ... ah damel nyalira we kopisusu entong diesan...
wadduh kumaha iyeu teh kopi susu ualh nganggo S
Jadina kopi U U nyak ....... permios maenya nyarios sorangan siga nu gelo atuh

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Tue Jul 31, 2007 3:45 pm

Sigana warung bu Peri bangkrut ma enyak tos dua wulan langkung nutup wae.... ah calik nyalira nyarios nyalira deui ... bu peri tong we warung dilelang nyak bade didamel warung lesehan ku abdi

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  99 on Wed Aug 01, 2007 9:24 pm

bu peri bu peri kamana wungkul
eh kamana wae lol!

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Wed Aug 01, 2007 9:47 pm

99 wrote:bu peri bu peri kamana wungkul
eh kamana wae lol!
mereun bu peri angkat ka arab janteun TKW kumrgi warung sepi

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  99 on Thu Aug 02, 2007 8:29 pm

ha ha ha ha
sanes, panginten ditugaskeun ka irak
ngiringan perang lol!

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Thu Aug 02, 2007 8:38 pm

99 wrote:ha ha ha ha
sanes, panginten ditugaskeun ka irak
ngiringan perang lol!

ma enyak karunya pisan bu peri janteun sukarelawan..... apanan masih aya pasukan berani mati sareng Banser

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  99 on Fri Aug 03, 2007 9:44 pm

muhun yeuh janten inget ka ikan mas koki nu rerencangan
ikan mas na maot gara-gara depresi ditinggal ku jalu na, nu dikirim janten sukarelawan diirak lol!

ngomong-ngomong di warung ieu aya lauk mas goreng teu nya?

99
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 262
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Wed Aug 15, 2007 11:29 am

99 wrote:muhun yeuh janten inget ka ikan mas koki nu rerencangan
ikan mas na maot gara-gara depresi ditinggal ku jalu na, nu dikirim janten sukarelawan diirak lol!

ngomong-ngomong di warung ieu aya lauk mas goreng teu nya?

Oh kitu nyak abdi nembe terangeun,......... lamun hayam goreng aya lauk mas ngan dipepes wungkul kumaha bade ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Fri Sep 28, 2007 8:05 pm

peseun karedok leunca sareung teh tubruk hihihihi

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  angelebag on Sat Sep 29, 2007 9:44 am

saberaha smuana?

_________________
Inallaha Wamala Ikatahu Yusholuna ala Nabi Ya Ayuhalladina Amanu Sholu Alaihi Mutaslima

angelebag
.
.

Male
Jumlah posting : 378
Lokasi : ALLAH INSIDE
Status : SINGLE
Hobby : PLAYING FOOTBALL
Registration date : 05.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Mon Oct 01, 2007 12:27 pm

angelebag wrote:saberaha smuana?

bade diborong iyeu kang angelebag rupina bade ngayakeun acara buka bersama sanes undangan mana can nepi akang

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Fri Oct 05, 2007 1:00 am

punten ngiring ngarumpi
ayeuna teh maleman ganjil anu ka 23 sasi romadhon

Rupa-rupa memang kalakuan jelema. Teu puas ku kahirupan dunya jadi salah sahiji anu kacida katembongna sanajan........bulan puasa.

Pek geura tingali, beuki nyered tanggal kana lilikuran lain kalah saredih. Ceurik rek ditinggalkeun ku Bulan Romadon, Bulan anu urang bisa ngageber amal urang, sakumna dosa dihampura, pahala dihempek-hempek ku Alloh SWT

Anu intina mah kacida rugina urang ditinggalkeun ku kakasih Romadon. Boa panggih deui boa moal. Urang teu boga jaminan tahun hareup deuk kumaha. Paripolah jelema ngadon saruka bungah. Anu teu kaharti, dina malem lilikuran teh jelema lain minuhan masjid, paboro-boro neang Lailatul Qodar

Saur Alloh SWT, lamun urang ibadah di eta peuting bakal sarua jeung ibadah salila 1000 bulan alias 83/84 taun Emh, kacida.

Batur mah pagegelek di masjid neangan Lailatul Qodar, Na ari ieu pagegelek di Mol-mol, pusat balanja ngahaja ngadon neangan.........LAILATUL QORTING .... kacida .. ..

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Sun Oct 07, 2007 8:57 am

maston wrote:punten ngiring ngarumpi
ayeuna teh maleman ganjil anu ka 23 sasi romadhon

Rupa-rupa memang kalakuan jelema. Teu puas ku kahirupan dunya jadi salah sahiji anu kacida katembongna sanajan........bulan puasa.

Pek geura tingali, beuki nyered tanggal kana lilikuran lain kalah saredih. Ceurik rek ditinggalkeun ku Bulan Romadon, Bulan anu urang bisa ngageber amal urang, sakumna dosa dihampura, pahala dihempek-hempek ku Alloh SWT

Anu intina mah kacida rugina urang ditinggalkeun ku kakasih Romadon. Boa panggih deui boa moal. Urang teu boga jaminan tahun hareup deuk kumaha. Paripolah jelema ngadon saruka bungah. Anu teu kaharti, dina malem lilikuran teh jelema lain minuhan masjid, paboro-boro neang Lailatul Qodar

Saur Alloh SWT, lamun urang ibadah di eta peuting bakal sarua jeung ibadah salila 1000 bulan alias 83/84 taun Emh, kacida.

Batur mah pagegelek di masjid neangan Lailatul Qodar, Na ari ieu pagegelek di Mol-mol, pusat balanja ngahaja ngadon neangan.........LAILATUL QORTING .... kacida .. ..

da eunya kang/teteh kitu anu katingali ku urang,
dasar dunya tos kolot hese ngelingan jalma jaman kiwari mah,
geura areling anak adam

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Fri Oct 19, 2007 5:15 pm

east_lady wrote:

da eunya kang/teteh kitu anu katingali ku urang,
dasar dunya tos kolot hese ngelingan jalma jaman kiwari mah,
geura areling anak adam

aya pil dacil wilujeung boboran shiam nyuhun dihapunten..... taqoballalloohu mina wa minkum

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Fri Oct 19, 2007 5:53 pm

maston wrote:
east_lady wrote:

da eunya kang/teteh kitu anu katingali ku urang,
dasar dunya tos kolot hese ngelingan jalma jaman kiwari mah,
geura areling anak adam

aya pil dacil wilujeung boboran shiam nyuhun dihapunten..... taqoballalloohu mina wa minkum

euleuh saur saha pildacil lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:06 pm

punten ah kasadayana chika bade ngiringan....
tapi punten sateuacanna.... da chika teu terang nuju nyarioskeun naon....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Sun Nov 04, 2007 11:15 pm

chika_bdg wrote:punten ah kasadayana chika bade ngiringan....
tapi punten sateuacanna.... da chika teu terang nuju nyarioskeun naon....

sok kadieu mangga wilujeung nimrung wae sim kuring oge teu uninga nuju nyarios keun naon scratch

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Sun Nov 04, 2007 11:56 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:punten ah kasadayana chika bade ngiringan....
tapi punten sateuacanna.... da chika teu terang nuju nyarioskeun naon....

sok kadieu mangga wilujeung nimrung wae sim kuring oge teu uninga nuju nyarios keun naon scratch

naonnya??? chika teu terang.
upami didieu nuju nyarioskeun naon????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Mon Nov 05, 2007 2:11 am

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:
chika_bdg wrote:punten ah kasadayana chika bade ngiringan....
tapi punten sateuacanna.... da chika teu terang nuju nyarioskeun naon....

sok kadieu mangga wilujeung nimrung wae sim kuring oge teu uninga nuju nyarios keun naon scratch

naonnya??? chika teu terang.
upami didieu nuju nyarioskeun naon????
ari di warung mah segala rupi cariosan komplit
kade nya ulah nyarioskeun kagorengan batur

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 3:04 am

moal atuh kang... kango naon nyarios keun kagorengan batur teu aya paedahna... ayeuna mah mending oge urang nyaneut gorengan anu haneut Very Happy

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Sponsored content Today at 11:58 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 1 dari 3 1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik