Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 9:26 am

east_lady wrote:moal atuh kang... kango naon nyarios keun kagorengan batur teu aya paedahna... ayeuna mah mending oge urang nyaneut gorengan anu haneut Very Happy

sok atuh east geura2 ngadamel gorengan anu haneut....
chika oge hoyong....
anu enak nya east gorengannana.....
kang maston bade oge gorengan damelan east???

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 4:32 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:moal atuh kang... kango naon nyarios keun kagorengan batur teu aya paedahna... ayeuna mah mending oge urang nyaneut gorengan anu haneut Very Happy

sok atuh east geura2 ngadamel gorengan anu haneut....
chika oge hoyong....
anu enak nya east gorengannana.....
kang maston bade oge gorengan damelan east???

euleuh chicka mah terlambat kadieu na janteun seepeun gorengan na oge
kin antosan sakeudap urang ngagoreng deui nya

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 10:05 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:moal atuh kang... kango naon nyarios keun kagorengan batur teu aya paedahna... ayeuna mah mending oge urang nyaneut gorengan anu haneut Very Happy

sok atuh east geura2 ngadamel gorengan anu haneut....
chika oge hoyong....
anu enak nya east gorengannana.....
kang maston bade oge gorengan damelan east???

euleuh chicka mah terlambat kadieu na janteun seepeun gorengan na oge
kin antosan sakeudap urang ngagoreng deui nya

sok atuh ku chika diantosan... sing enaknya neng....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 10:08 pm

sok mangga kadieu tos rengse ayeuna mah ngagoreng na oge..
aya goreng hui aya goreng pisang pokonamah serba aya

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Mon Nov 05, 2007 10:43 pm

east_lady wrote:sok mangga kadieu tos rengse ayeuna mah ngagoreng na oge..
aya goreng hui aya goreng pisang pokonamah serba aya

hoyong ih east!!!!
tapi kumaha nyandakna??? chika mah aya di bandung....
asa tebih pisan kadituna....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Mon Nov 05, 2007 11:19 pm

tah pami hoyong gorengan ti abdi.. tutup soca chika teuras ngabayang keun gorengan... ngiler deh Very Happy

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Tue Nov 06, 2007 11:13 pm

east_lady wrote:tah pami hoyong gorengan ti abdi.. tutup soca chika teuras ngabayang keun gorengan... ngiler deh Very Happy

ah meni kitu....
siganamah east teh teu bener2 nawaran iyeu mah?????

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 4:32 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:tah pami hoyong gorengan ti abdi.. tutup soca chika teuras ngabayang keun gorengan... ngiler deh Very Happy

ah meni kitu....
siganamah east teh teu bener2 nawaran iyeu mah?????
chica chica chica kamana deui salira teh ?? ieu gorengan tos siap dituang . enggal kadieu bilih kabujeung tiis

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 7:26 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:tah pami hoyong gorengan ti abdi.. tutup soca chika teuras ngabayang keun gorengan... ngiler deh Very Happy

ah meni kitu....
siganamah east teh teu bener2 nawaran iyeu mah?????
chica chica chica kamana deui salira teh ?? ieu gorengan tos siap dituang . enggal kadieu bilih kabujeung tiis

hoyong sih sabenerna mah.... tapi da kumaha deui atuh....
kadituna kumaha nya..... confused
jigana mah teu tiasa ngaleueut gorengan ti east.... No nangis
chika teh hoyong atuh east......!!!!!!!!! nangis

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 7:42 pm

nya tos we atuh kin di transfer artos na gope kango meser gorengan ceukap moal gope nya hihihihi

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:28 pm

east_lady wrote:nya tos we atuh kin di transfer artos na gope kango meser gorengan ceukap moal gope nya hihihihi

ari east... meni tega kieu....
gope mah kanggo hiji gorengan atuh!!!!
moal oge karaos..... Sad

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Wed Nov 07, 2007 9:39 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya tos we atuh kin di transfer artos na gope kango meser gorengan ceukap moal gope nya hihihihi

ari east... meni tega kieu....
gope mah kanggo hiji gorengan atuh!!!!
moal oge karaos..... Sad

hoyong sabaraha atuh ?? da hoyong ageung mah teu gaduh nya heg ditambihan gope deui kumaha ceukap moal scratch

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Wed Nov 07, 2007 9:58 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya tos we atuh kin di transfer artos na gope kango meser gorengan ceukap moal gope nya hihihihi

ari east... meni tega kieu....
gope mah kanggo hiji gorengan atuh!!!!
moal oge karaos..... Sad

hoyong sabaraha atuh ?? da hoyong ageung mah teu gaduh nya heg ditambihan gope deui kumaha ceukap moal scratch

moal cekap.... pokonamah hoyong east nu ngadamelkeun......

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Thu Nov 08, 2007 2:12 am

nya mangga atuh ari kitu mah hoyong didameul keun gorengan naon wae ?

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Thu Nov 08, 2007 11:58 am

east_lady wrote:nya mangga atuh ari kitu mah hoyong didameul keun gorengan naon wae ?

hoyong goreng cau, bala-bala, risoles, pastel, huwi, sampeu, gehu, tempe mendoan....
pokonamah chika hoyong ayeuna...
tapi east nu ngajajpkeun kabumi chika....
diantosan nya east....!!!!!

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Thu Nov 08, 2007 4:23 pm

chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya mangga atuh ari kitu mah hoyong didameul keun gorengan naon wae ?

hoyong goreng cau, bala-bala, risoles, pastel, huwi, sampeu, gehu, tempe mendoan....
pokonamah chika hoyong ayeuna...
tapi east nu ngajajpkeun kabumi chika....
diantosan nya east....!!!!!

chika naon ari risoles teh asa neumbean ngadangu na oge confused
sareung deui eta mani seueur2 teuing kitu scratch

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Thu Nov 08, 2007 5:50 pm

east_lady wrote:
chika_bdg wrote:
east_lady wrote:nya mangga atuh ari kitu mah hoyong didameul keun gorengan naon wae ?

hoyong goreng cau, bala-bala, risoles, pastel, huwi, sampeu, gehu, tempe mendoan....
pokonamah chika hoyong ayeuna...
tapi east nu ngajajpkeun kabumi chika....
diantosan nya east....!!!!!

chika naon ari risoles teh asa neumbean ngadangu na oge confused
sareung deui eta mani seueur2 teuing kitu scratch

maeunya reu terang risoles????
dedeuh teuing nya....
sok geura ku east search resep risoles di google...
lamun atos aya east dameulkeun kanggo chika...
risoles teh enak geura east... sok geura cobian...

ah maeunya seeur teuing...
teu nanaon atuh east ngadamel sakitu mah
da ku chika oge moal dituang nyalira...
kuchika bade ditawarkeun ka anu aya di capo
ambeh ngariung sasarengan didieu....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Thu Nov 08, 2007 7:23 pm

timana meser bahana deuih study

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Sun Nov 11, 2007 6:58 pm

east_lady wrote:timana meser bahana deuih study

disupermarket oge aya....
mangga pilarian geura sok
pasti aya....

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Sun Nov 11, 2007 9:46 pm

nya kin pami aya waktos bade di pilari Very Happy

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Sun Nov 11, 2007 10:02 pm

east_lady wrote:nya kin pami aya waktos bade di pilari Very Happy

sok atuh pilarian...
ambeh sakalian praktek....
enak hayo east!!! deudeuieun gera sok!!!!

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Wed Nov 14, 2007 5:42 pm

sok atuh urang praktek.. kamana geuning chika na teu dongkap..
alim ah praktek nyalira No

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  chacha on Fri Nov 16, 2007 9:50 pm

east_lady wrote:sok atuh urang praktek.. kamana geuning chika na teu dongkap..
alim ah praktek nyalira No

[size=12]aya didieu mi nembe dongkap......

chacha
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 360
Lokasi : bandung..di tempat faforitku
Status : single dong....
Hobby : segala macem ok!
Registration date : 27.10.07

Statistik
Point:
25/100  (25/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Sat Dec 29, 2007 8:59 pm

warung ngarumpi mangga urang ngrumpi sareng wajan, baskom, kompor
pangulegan, ember, gelas, piring, katel, tego, lanseng .... lieur dah

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Sat Dec 29, 2007 9:41 pm

maston wrote:warung ngarumpi mangga urang ngrumpi sareng wajan, baskom, kompor
pangulegan, ember, gelas, piring, katel, tego, lanseng .... lieur dah

walah maston mabok naon tah beut lieur kitu lol!

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Sat Dec 29, 2007 9:50 pm

east_lady wrote:
maston wrote:warung ngarumpi mangga urang ngrumpi sareng wajan, baskom, kompor
pangulegan, ember, gelas, piring, katel, tego, lanseng .... lieur dah
walah maston mabok naon tah beut lieur kitu lol!

lain mabok ari eweuh saha saha pan ngrumpi sareng perkakas dapur atuh neng bounce bounce bounce

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Sun Dec 30, 2007 12:27 am

terus ana naon atuh ? beu teu dianggap jalmi nya rasain nih

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Sun Dec 30, 2007 12:55 am

east_lady wrote:terus ana naon atuh ? beu teu dianggap jalmi nya rasain nih
ari tadi pan lady acan kadiyeu ... geulis
eta pangambung ditutupan wae .. aya seungit naon di warung nyak ?

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  east_lady on Sun Dec 30, 2007 2:41 am

seungit lalaki janteun ditutup.. ih asa di puput kieu ku haseup rokok ngakak

east_lady
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 373
Registration date : 26.09.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  maston on Sun Dec 30, 2007 3:16 am

east_lady wrote:seungit lalaki janteun ditutup.. ih asa di puput kieu ku haseup rokok ngakak
ma enyak eta haseup roko nembus atuh panutupna kirang kandel

maston
Legendaris
Legendaris

Jumlah posting : 1174
Registration date : 05.06.07

Statistik
Point:
15/100  (15/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
10/1000  (10/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Mangga calik di warung abdi...bebas ngarumpi...

Post  Sponsored content Today at 4:47 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 3 Previous  1, 2, 3  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik