P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Halaman 1 dari 2 1, 2  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Mon Apr 23, 2007 11:55 pm

Monggo2 poro sedherek saking tanah jawi pinarak teng ngriki Very Happy
monggo sami2 nglestarik'e boso jawi supados mboten dipun lalek'e kaliyan putro wayah sedoyo cheers
sekaliyan nepangaken nggih kulo sedherek saking purworejo Smile
monggo kulo aturi pinarak teng ngriki... lol!
matur sembah suwun Very Happy

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Wong Edan on Tue Apr 24, 2007 7:26 pm

NEO wrote:Monggo2 poro sedherek saking tanah jawi pinarak teng ngriki Very Happy
monggo sami2 nglestarik'e boso jawi supados mboten dipun lalek'e kaliyan putro wayah sedoyo cheers
sekaliyan nepangaken nggih kulo sedherek saking purworejo Smile
monggo kulo aturi pinarak teng ngriki... lol!
matur sembah suwun Very Happy

Hehehe...Meng, kula ugi ndherek nepangaken, menika kula nembe wangsul saking Dalem Gerah, dereng pateko waras, taksih kedah preksan saben sewulan sepindhah.....Monggo...

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Tue Apr 24, 2007 7:32 pm

Wong Edan wrote:
NEO wrote:Monggo2 poro sedherek saking tanah jawi pinarak teng ngriki Very Happy
monggo sami2 nglestarik'e boso jawi supados mboten dipun lalek'e kaliyan putro wayah sedoyo cheers
sekaliyan nepangaken nggih kulo sedherek saking purworejo Smile
monggo kulo aturi pinarak teng ngriki... lol!
matur sembah suwun Very Happy

Hehehe...Meng, kula ugi ndherek nepangaken, menika kula nembe wangsul saking Dalem Gerah, dereng pateko waras, taksih kedah preksan saben sewulan sepindhah.....Monggo...
wealah monggo2 mat , lha slirane gerah menopo nggih :?:
lajeng sakmeniko dereng mantun menopo :?:
nggih ngaso sak wentoro rumiyin leh'e makaryo mat oyi
mboten sah dipun peksaaken seep

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Wong Edan on Tue Apr 24, 2007 7:41 pm

NEO wrote:
wealah monggo2 mat , lha slirane gerah menopo nggih :?:
lajeng sakmeniko dereng mantun menopo :?:
nggih ngaso sak wentoro rumiyin leh'e makaryo mat oyi
mboten sah dipun peksaaken seep
Weleh-weleh...lha kala rumiyin gerah engetanipun, pramila dados pikun, sak menika pikunipun sampun mantun nanging gentos dados malah EDAN, lha pripun meniko, Meng...... awas lu anjriiiiitt aseeemm

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Tue Apr 24, 2007 8:03 pm

Wong Edan wrote:
Weleh-weleh...lha kala rumiyin gerah engetanipun, pramila dados pikun, sak menika pikunipun sampun mantun nanging gentos dados malah EDAN, lha pripun meniko, Meng...... awas lu anjriiiiitt aseeemm
wah mekaten tho cariyosipun mat No No
nggih mboten sah di pun pengalih nemen2 mat sakmangkeh lak mantun piyambak lol!
lha nek ngantos mboten mantun mangkeh kulo tembak
supados out of donya lol!

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Ibu__Per! on Wed Apr 25, 2007 1:52 pm

Walah...la kok podho ganti klambi kabeh.....sajak'e bar podo kodanan piye dadi teles klambine......? wah gaya euy ..cemeng dadi moderatore....
seep seep seep

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Wed Apr 25, 2007 8:33 pm

Ibu__Per! wrote:Walah...la kok podho ganti klambi kabeh.....sajak'e bar podo kodanan piye dadi teles klambine......? wah gaya euy ..cemeng dadi moderatore....
seep seep seep
wealah ibu peri sampun dhugie ten ngriki ngih.... cheers
nggih niki bu lha kala wingi kulo kaliyan mamat bubar nyemplung ten blumbang he..he... nggih kedah gantos busono Very Happy
mekaten bu peri naik perahu
matur sembah suwun nggih bu peri sampun kerso pinarak ten ngriki dansa
nggih pripun malih lha kulo didakwa supados dados moderator ten ngriki kok bersulang

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Ibu__Per! on Thu Apr 26, 2007 9:21 am

NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:Walah...la kok podho ganti klambi kabeh.....sajak'e bar podo kodanan piye dadi teles klambine......? wah gaya euy ..cemeng dadi moderatore....
seep seep seep
wealah ibu peri sampun dhugie ten ngriki ngih.... cheers
nggih niki bu lha kala wingi kulo kaliyan mamat bubar nyemplung ten blumbang he..he... nggih kedah gantos busono Very Happy
mekaten bu peri naik perahu
matur sembah suwun nggih bu peri sampun kerso pinarak ten ngriki dansa
nggih pripun malih lha kulo didakwa supados dados moderator ten ngriki kok bersulang

Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Fri Apr 27, 2007 9:15 pm

Ibu__Per! wrote:
Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan
wah pancene pinter tenan nyenengke pangalih kulo slirane kie yiha ...
mosok yo ngajak2 dhiajeng yani tho leh'e nyebur blumbang mengko mundhak ayune dhiajeng yani luntur lha kojur aku cool

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Wong Edan on Sat Apr 28, 2007 12:18 am

Ibu__Per! wrote:Walah...la kok podho ganti klambi kabeh.....sajak'e bar podo kodanan piye dadi teles klambine......? wah gaya euy ..cemeng dadi moderatore....
seep seep seep

He..he..he......Peri Cantik... cipok

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Wong Edan on Sat Apr 28, 2007 12:25 am

NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan
wah pancene pinter tenan nyenengke pangalih kulo slirane kie yiha ...
mosok yo ngajak2 dhiajeng yani tho leh'e nyebur blumbang mengko mundhak ayune dhiajeng yani luntur lha kojur aku cool
Oooo...Ibu Peri Cantik iku Apriyani....sugeng pepanggihan malih ing mriki lho, Jeng... mabuk yuk

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  riamatagi on Sat Apr 28, 2007 11:08 pm

NEO wrote:Monggo2 poro sedherek saking tanah jawi pinarak teng ngriki Very Happy
monggo sami2 nglestarik'e boso jawi supados mboten dipun lalek'e kaliyan putro wayah sedoyo cheers
sekaliyan nepangaken nggih kulo sedherek saking purworejo Smile
monggo kulo aturi pinarak teng ngriki... lol!
matur sembah suwun Very Happy
nuwun sewu

_________________
I'll never be a memory

riamatagi
.
.

Male
Jumlah posting : 649
Registration date : 27.04.07

Statistik
Point:
20/100  (20/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
100/1000  (100/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Sat Apr 28, 2007 11:26 pm

Wong Edan wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan
wah pancene pinter tenan nyenengke pangalih kulo slirane kie yiha ...
mosok yo ngajak2 dhiajeng yani tho leh'e nyebur blumbang mengko mundhak ayune dhiajeng yani luntur lha kojur aku cool
Oooo...Ibu Peri Cantik iku Apriyani....sugeng pepanggihan malih ing mriki lho, Jeng... mabuk yuk
lha nembe mangertos tho sampeyan mat cool
nggih meniko dhiajeng yani ==> ibu per!

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Sat Apr 28, 2007 11:30 pm

sheyenne wrote:
NEO wrote:Monggo2 poro sedherek saking tanah jawi pinarak teng ngriki Very Happy
monggo sami2 nglestarik'e boso jawi supados mboten dipun lalek'e kaliyan putro wayah sedoyo cheers
sekaliyan nepangaken nggih kulo sedherek saking purworejo Smile
monggo kulo aturi pinarak teng ngriki... lol!
matur sembah suwun Very Happy
nuwun sewu
monggo - monggo pinarak cool she

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  riamatagi on Sat Apr 28, 2007 11:38 pm

NEO wrote: monggo - monggo pinarak cool she
kados pundi kabar'e kang?

_________________
I'll never be a memory

riamatagi
.
.

Male
Jumlah posting : 649
Registration date : 27.04.07

Statistik
Point:
20/100  (20/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
100/1000  (100/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Sun Apr 29, 2007 4:09 am

sheyenne wrote:
NEO wrote: monggo - monggo pinarak cool she
kados pundi kabar'e kang?
sae sanget cheers
wah slirane melu - melu ganthos ageman tho M_M cool

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  pure_villain on Sun Apr 29, 2007 4:17 am

kulonuwun..
kulo saget nderek pinarak ngriki mas/mbak?
study study

pure_villain
Capo mania
Capo mania

Male
Jumlah posting : 85
Age : 34
Lokasi : nomad
Status : hidden
Hobby : perimeter shooting
Registration date : 27.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Ibu__Per! on Tue May 01, 2007 9:11 am

Wong Edan wrote:
Ibu__Per! wrote:Walah...la kok podho ganti klambi kabeh.....sajak'e bar podo kodanan piye dadi teles klambine......? wah gaya euy ..cemeng dadi moderatore....
seep seep seep

He..he..he......Peri Cantik... cipok

Ah...kang mat kie...... Embarassed kecupan

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Ibu__Per! on Tue May 01, 2007 9:14 am

Wong Edan wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan
wah pancene pinter tenan nyenengke pangalih kulo slirane kie yiha ...
mosok yo ngajak2 dhiajeng yani tho leh'e nyebur blumbang mengko mundhak ayune dhiajeng yani luntur lha kojur aku cool
Oooo...Ibu Peri Cantik iku Apriyani....sugeng pepanggihan malih ing mriki lho, Jeng... mabuk yuk

Nuwun injih kangmaz..... matursuwun sanget sampun di bagek'aken .... cipok

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Ibu__Per! on Tue May 01, 2007 9:18 am

NEO wrote:
Wong Edan wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan
wah pancene pinter tenan nyenengke pangalih kulo slirane kie yiha ...
mosok yo ngajak2 dhiajeng yani tho leh'e nyebur blumbang mengko mundhak ayune dhiajeng yani luntur lha kojur aku cool
Oooo...Ibu Peri Cantik iku Apriyani....sugeng pepanggihan malih ing mriki lho, Jeng... mabuk yuk
lha nembe mangertos tho sampeyan mat cool
nggih meniko dhiajeng yani ==> ibu per!

Wah...cemeng ki malah bukak2 rahasia...... awas lu identitasku wes kebuka ba ciluk aku dadi ra iso ndelik meneh....... Crying or Very sad

Ibu__Per!
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 37
Lokasi : Bandoenk...............
Hobby : Nyemplung kolam
Registration date : 25.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  cew_manies on Tue May 01, 2007 9:44 am

mawar mawar mawar
SUGENG ENJANG KAGEM SEDOYO MAWON....

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  dead_soul on Tue May 01, 2007 4:59 pm

halah...podho nggae boso kromo kabeh,,, ngomel

dead_soul
Capo mania
Capo mania

Female
Jumlah posting : 60
Age : 29
Lokasi : kota proxxxxxxxr
Status : Single aja ah
Hobby : merenung
Registration date : 01.05.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  MyLo_TaSyA on Tue May 01, 2007 7:42 pm

hoahemmmmmm......

kulo tilem nggih ten mriki Sleep

MyLo_TaSyA
Senior member
Senior member

Jumlah posting : 343
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Wed May 02, 2007 1:24 pm

Ibu__Per! wrote:
NEO wrote:
Wong Edan wrote:
NEO wrote:
Ibu__Per! wrote:
Nyebur blumbang naik perahu ..................lha kok ra ngajak-ngajak cemeng ki...
Wong di undang ki yo kudu nekani, kuwi jenenge ngajeni....rak yo ngono tho...? Yo sing pener nak dadi moderator...mugo-mugo oleh..............sing iso mara'i senenge ati....... kecupan
wah pancene pinter tenan nyenengke pangalih kulo slirane kie yiha ...
mosok yo ngajak2 dhiajeng yani tho leh'e nyebur blumbang mengko mundhak ayune dhiajeng yani luntur lha kojur aku cool
Oooo...Ibu Peri Cantik iku Apriyani....sugeng pepanggihan malih ing mriki lho, Jeng... mabuk yuk
lha nembe mangertos tho sampeyan mat cool
nggih meniko dhiajeng yani ==> ibu per!

Wah...cemeng ki malah bukak2 rahasia...... awas lu identitasku wes kebuka ba ciluk aku dadi ra iso ndelik meneh....... Crying or Very sad
walah nuwun sewu dhiajeng lha nek slirane ngendhiko rumiyin nggih mboten kulo bongkar wadine Very Happy
cipok cipok
ngapunten kemawon nggih diajeng cool

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Wed May 02, 2007 1:29 pm

cew_manies wrote:mawar mawar mawar
SUGENG ENJANG KAGEM SEDOYO MAWON....
monggo2 pinarak manies mabuk yuk

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Wong Edan on Wed May 02, 2007 11:23 pm

cew_manies wrote:mawar mawar mawar
SUGENG ENJANG KAGEM SEDOYO MAWON....

Weks, menika rasukanipun ADAMAIR nggih, jeng...???

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Wong Edan on Wed May 02, 2007 11:25 pm

Ibu__Per! wrote:
Nuwun injih kangmaz..... matursuwun sanget sampun di bagek'aken .... cipok

Lha mneika nyumanggakaken, dipun sekecakaken anggenipun lenggahan, lha menika dhiajeng sweetu mboten dipun jak sekalian pinarak mriki, lho Jeng Yani ....... dansa

Wong Edan
.
.

Male
Jumlah posting : 133
Lokasi : Sak Karepku
Status : Gak Jelas
Hobby : Ngakak
Registration date : 24.04.07

Statistik
Point:
7/100  (7/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
5/1000  (5/1000)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  NEO on Sat May 05, 2007 9:13 am

pure_villain wrote:kulonuwun..
kulo saget nderek pinarak ngriki mas/mbak?
study study
monggo-monggo pinarak hi
lengahan ten ngriki seep

_________________

NEO
.
.

Male
Jumlah posting : 576
Age : 35
Lokasi : Di Depan Layar Monitor Kompi Gw
Status : ......?????
Hobby : Sport
Registration date : 23.04.07

Statistik
Point:
30/100  (30/100)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user http://caffe-pojok.forumsline.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  cew_manies on Sat May 05, 2007 10:18 am

NEO wrote:
monggo2 pinarak manies mabuk yuk [/quote]

matur nuwun

saksampunipun kulo badhe pinarak trus....menawi wonten wedal deeee


maaf klo salah....baru belajar
mawar

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  cew_manies on Sat May 05, 2007 10:20 am

Wong Edan wrote:
cew_manies wrote:mawar mawar mawar
SUGENG ENJANG KAGEM SEDOYO MAWON....

Weks, menika rasukanipun ADAMAIR nggih, jeng...???

njeh

leres banget

cew_manies
Senior member
Senior member

Female
Jumlah posting : 135
Age : 28
Lokasi : yogyakarta
Status : single
Hobby : reading
Registration date : 30.04.07

Statistik
Point:
0/0  (0/0)
Warning:
0/0  (0/0)
Thank:
0/0  (0/0)

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: P1n4r4k T3n6 N6r1k1....!

Post  Sponsored content Today at 7:32 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 1 dari 2 1, 2  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik